Diana Şoşoacă anunţă o catastrofă mai mare decât cea de la Crevedia. „Va fi dezastru!”

Diana Şoşoacă, preşedintele S.O.S. România, susţine că platformele petroliere din Marea Neagră deţinute de omul de afaceri Gabriel Comănescu au mari probleme, mai ales că oamenii nu mai sunt plătiţi de şase luni.

02 sept. 2023, 12:17
Diana Şoşoacă anunţă o catastrofă mai mare decât cea de la Crevedia. „Va fi dezastru!”
Diana Şoşoacă anunţă o catastrofă mai mare decât cea de la Crevedia. "Va fi dezastru!"

Diana Şoşoacă anunţă o catastrofă mai mare decât cea de la Crevedia. „Va fi dezastru pe platformele petroliere din Marea Neagră deținute de Comănescu dacă oamenii refuză să mai meargă la muncă. Ei nu sunt plătiți de șase luni, iar dacă acolo are loc un incendiu e dezastru”, a declarat Diana Șoșoacă la BZI LIVE.

Diana Șoșoacă a comentat şi tragedia de la Crevedia şi a spus că ceva e necurat pentru că explozia a avut puterea unei bombe: „Am fost acolo vineri la casele care au fost distruse și era miros de carne arsă, ceva de nedescris, nu se putea respira, e ca la Hiroshima. Ferească Dumnezeu să avem un cutremur că nu facem față”.

„Suntem deja în prăpastie, s-a cam terminat cu România, în 2024 nu va mai fi decât luptă”, a mai spus Diana Şoşoacă.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu taie în carne vie după explozia de la Crevedia: Toți acești așa-ziși patroni care fac zeci și sute de milioane de euro provocând tragedii de proporții nu mai au ce căuta în mediul de afaceri din România!”

„Statul român deconta mii de euro pe lună pentru o familie de ucraineni. Unde sunteți ONG-urile care ați sărit să ajutați ucrainenii să veniți acum să ajutați și românii? La Crevedia au murit oameni! Ceea ce am făcut la Crevedia trebuie făcut în toată România, să ne unim ca să îi ajutăm pe oameni. Un senator și un partid, S.O.S. România, i-au unit pe oameni și am reușit să clintim lucrurile. De aceea am inițiat programul „Și eu sunt voluntar”, coordonat de Comitetul pentru Situații de Urgență al S.O.S. România. Unirea se vede când sunt probleme, când este greu”, a mai spus Diana Șoșoacă.