Diana Şoşoacă are suspiciuni legate de incendiul de la Matei Balş: „Cât timp au ars oamenii ăia acolo, de au murit carbonizaţi?”

Senatorul AUR, Diana Şoşoacă, a cerut vineri, la România TV, demisia guvernului Cîţu şi şi-a exprimat dubii în legătură cu incendiul de vineri dimineaţă, de la Institului Matei Balş, soldat cu decesul a cinci persoane.

29 ian. 2021, 11:33
Diana Şoşoacă are suspiciuni legate de incendiul de la Matei Balş: „Cât timp au ars oamenii ăia acolo, de au murit carbonizaţi?”

„Să sperăm că a fost doar un accident şi nu a fost ceva de genul: a trebuit să moară oameni pentru a cădea un guvern. Asta este intuiţia mea”, a declarat Diana Şoşoacă, la România TV. „Eu cred că organele de anchetă trebuie să meargă pe acest pilon. Deja vorbim de Giuleşti 2 şi Piatra Neamţ 2. Uitaţi-vă că acei oameni sunt carbonizaţi. Ca să poată un corp să fie carbonizat, înseamnă că a trecut timp foarte mult. Cât timp au ars oamenii ăia acolo, de au murit carbonizaţi?„, este una dintre întrebările puse de senatorul AUR.

Din informaţiile mele, au arsuri interne, cumplite. Arsurile interne nu se pot realiza decât dacă a fost o arsură pe cale aeriană. Aeroterma nu poate declanşa o astfel de explozie. Este vorba de o cantitate foarte mare de oxigen„, a completat politicianul.

Citeşte şi Clipele de groază de la Matei Balş, descrise de un pacient care a supravieţuit incendiului: „Nu ştiam dacă nu ne-au părăsit”

„Eu îmi doresc să cadă acest guvern, pentru că nu are ce căuta acolo. Se vede foarte clar că suntem mai preocupaţi de masca lui Şoşoacă şi de dosarul medical al lui Şoşoacă, decât să facem ordine în sistemul medical şi să avem grijă de oameni!”, a mai spus Şoşoacă, la România TV. „Cred că buboiul Covidului începe să explodeze. Cred că românii vor trebui să iasă în stradă masiv”,a mai afirmat ea.

Citeşte şi Incendiul de la Matei Balş, în presa internaţională. Euronews: „Încă un spital în flăcări în România, după trei luni”