Diana Șoșoacă aruncă bomba! Senatoarea susține că s-a încercat atragerea sa în masonerie chiar în Parlamentul României: ”Se deschide o ușă și mă trage cineva înăuntru, ca la viol”

Diana Șoșoacă șochează din nou! Senatoarea independentă susține că recent, s-a încercat recrutarea ei în masonerie, chiar în incinta Palatului Parlamentului României. Aceasta a povestit cum a fost băgată într-o încăpere contrar voinței sale, unde se aflau 10 bărbați.

17 oct. 2022, 15:24
Diana Șoșoacă aruncă bomba! Senatoarea susține că s-a încercat atragerea sa în masonerie chiar în Parlamentul României: ”Se deschide o ușă și mă trage cineva înăuntru, ca la viol”

Diana Șoșoacă nu scapă de probleme. Recent, senatoarea ar fi avut parte de un incident foarte ciudat, chiar în incinta Palatului Parlamentului.

Citește și Silvestru Şoşoacă a pierdut primul proces pentru anularea unei amenzi de la Jandarmerie. Detaliul incredibil pe care nu l-a ştiut, deşi Diana Şoşoacă este avocat

Senatoarea susține că a fost abordată pe holurile instituției de către niște persoane necunoscute, după care ar fi fost trasă într-o încăpere unde se aflau zece bărbați.

Aceștia i-ar fi propus fostei membre AUR să intre în masonerie însă avocata i-a refuzat. Se pare că acest incident a marcat-o destul de tare pe Diana Șoșoacă care susține că după această experiență nu mai merge singură pe culoar.

„Mă duceam la etajul trei, mă întâlnesc cu două doamne, îmi zâmbesc, „vai, cât vă admirăm, noi suntem masoane”. Mulțumesc, eu nu. Dintr-o dată se deschide o ușă și mă trage cineva înăuntru, ca la viol. Și mă trezesc într-o încăpere cu zece bărbați: „Bună ziua, doamna Șoșoacă. Știți, noi suntem masoni. Zic: eu nu sunt. „Știm, nu ați vrea să fiți?” Nu, zic eu (…) din momentul ăla, vă spun că după, eu nu am mai mers singură pe culoar”, a declarat Diana Șoșoacă, la Realitatea TV.

Senatoarea spune că în aceest caz nu este implicată masoneria ci despre niște ONG-uri din România care susțin  că sunt parte a Lojei Masonice.

„Masoneria masonerie nu acceptă în veci femei. De fapt e acea parte anglicană care nu a acceptat în veci femei, pentru că este un ordin misogin, este cel mai misogin. Astea în România sunt ONG-uri”, a declarat Diana Șoșoacă.

Mai mult, senatoarea susține că de-a lungul timpului nu a făcut parte niciodată dintr-un ordin masonic sau vreo ocultă.

„În 47 de ani eu nu am făcut parte din niciun ordin masonic sau ocultă”, a mai spus senatoarea independentă.

Citește și VIDEO: Bătaie în Piața Victoriei, la protestul antiguvernamental. Diana Șoșoacă: „Ajutor, să vină jandarmii!”