Diana Şoşoacă, atac furibund la adresa lui Raed Arafat. „Nici în Burkina Faso un secretar de stat nu conduce ţara. Totul este o mascaradă”

Diana Şoşoacă a catalogat drept o "mascaradă" măsurile aplicate de Guvern pentru a limita răspândirea COVID-19. De asemenea, senatoarea exclusă din grupul AUR nu a ezitat să-l atace pe medicul Raed Arafat, secretat de stat în Ministerul de Interne, despre care a spus că "stă pe un scaun şi atât face" şi ia "măsuri ilogice care nu au la bază nicio dovadă ştiinţifică".

17 mart. 2021, 21:43
Diana Şoşoacă, atac furibund la adresa lui Raed Arafat. „Nici în Burkina Faso un secretar de stat nu conduce ţara. Totul este o mascaradă”

Diana Şoşoacă a fost prezentă miercuri seara la un protest desfăşurat în Piaţa Victoriei, în faţa Guvernului. Senatoarea a spus că a ieşit în stradă pentru a fi „alături de oamenii care luptă pentru drepturile cetăţeneşti”.

„Dacă am ajuns în Senatul României, am ajuns ca împreună cu forţa civică din România să putem să învingem o dictatură bolşevico-stalinistă de tip neofascist. Sunt foarte multe acţiuni în instanţă şi plângeri penale împotriva tuturor membrilor al actualului şi fostului Guvern. Sunt acţiuni pentru anularea tuturor restricţiilor”, a spus Şoşoacă, în direct la România TV.

Senatoarea exclusă din AUR a precizat că deciziile luate de autorităţi pentru a limita răspândirea COVID-19 încalcă Constituţia.

„Decizia 457/2020 a CCR, pct 68, prin care se menţionează că starea de alertă încalcă statul de drept. Este o stare neconstituţională şi nu poate sta la baza restricţionării drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti. Se încalcă inadmibibil art 53 din Constituţie care menţionează că toate aceste drepturi şi libertăţi pot fi restrânse numai prin lege şi numai dacă situaţia o cere. Nu suntem într-o astfel de situaţie.

Zici că a venit războiul peste noi şi noi nu mai avem altceva de făcut decât să fim închişi în case, eventual poate dă o bombă peste noi şi ne omoară pe toţi în case. Despre ce vorbim? Un virus se află în aer. Aşa că şi atunci când îţi aeriseşti casa, e evident că prin intermediul aerului virusul îţi poate intra în casă.

Unde sunt medicii care să explice toate aceste lucruri? Am uitat toate lecţiile de anatomie şi de biologie pe care le-am învăţat în şcoală? Iar medicii în anul I şi II cu virusologia? Cum e posibil?”, a precizat Diana Şoşoacă.

Citeşte şi: Paşte 2021. Raed Arafat: Speranţa noastră este să avem o mai mare libertate decât anul trecut

Diana Şoşoacă îl desfiinţează pe Raed Arafat. „Din 2009 dânsul nu a mai profesat. Stă pe un scaun şi atât face”

Senatoarea l-a criticat în termeni duri pe medicul Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne, care este membru al Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă implicat în lupta anti-COVID-19.

„Cum e posibil ca oamenii să fie omorâţi cu zile în spitale, iar acest Guvern incompetent şi un simplu ministru secretar de stat care din 2009 nu-l mai mişcă nimeni de acolo, să conducă România?   Unde s-a mai auzit? În ce ţară din lumea asta că nici în Burkina Faso un ministru secretar de stat nu conduce ţara. Cum e posibil aşa ceva?

Ce fel de diplome are domnul Raed Arafat? Că din 2009 dânsul nu a mai profesat. Stă pe un scaun şi atât face. E inacceptabil”, a spus Şoşoacă despre Raed Arafat.

De asemenea, Diana Şoşoacă a desfiinţat măsurile aplicate de guvernanţi despre care a spus că nu au la bază „nicio dovadă ştiinţifică”

„Sunt nişte măsuri ilogice care nu au la bază nicio dovadă ştiinţifică. În toate întrebările şi interpelările pe care adresez de două luni de zile nu fac altceva decât să cer dovezile ştiinţifice, medicale care stau la baza măsurilor şi restricţiilor.

În instanţă sunt obligaţi să depună la dosar dovezile ştiinţitice. Cum poţi să pui că tu limitezi contagiozitate virusului dacă opreşti circulaţia sau o restrângi între orele 22 şi 5 că, vezi Doamne, întrerupi petrecerile?

Cine mă opreşte pe mine ca de la ora 21:50 să mă duc la prietenii mei şi să stau să petrec până la 5:30 dimineaţa, când foarte frumos să întorc acasă?

Inclusiv în starea de urgenţă, când erau 300 de cazuri într-o lună, s-au făcut petreceri”, a spus senatoarea protestatară.

Diana Şoşoacă alimentează teoria conspiraţiei privind COVID-19. „Totul este o mascaradă pentru îmbogăţirea big pharma”

„Totul este o mascaradă pentru îmbogăţirea unora, pentru îmbogăţirea big pharma. Uitaţi-vă ce bătaie de joc e cu vaccinarea. Dacă nu te imunizează şi tot trebui să porţi mască, uitaţi-vă la acei oameni trecuţi de 65 de ani vaccinaţi în Timişoara pe care heil Fritz îi obligă să stea în casă, cum este posibil?

Acum dacă vă opresc ambulanţe sunt goale şi urlă numai pentru a panica populaţia. Aceste ambulanţe nu fac altceva decât să disturbe liniştea şi să inducă panica şi oroarea în populaţie.

PSD-ul are cea mai mare vină. A avut posibilitatea anul trecut să întrerupă o dictatură şi a votat continuu susţinând un Guvern PNL-ist care abuzat şi abuzează încontinuu deşi au avut majoritate”, a mai precizat Şoşoacă.

Citeşte şi: Raed Arafat spune când vom vedea efectele imunităţii de masă: Începe să existe un impact de la un anumit procent de vaccinare