Diana Şoşoacă dă de pământ cu ministrul de Interne şi şefii din Poliţie şi Jandarmerie: Le cer demisia şi le voi face dosare de abuz în serviciu. A fost şi tentativă de omor!

Diana Şoşoacă vine cu critici dure la adresa ministrului de Interne şi a şefilor Poliţiei şi Jandarmeriei Române, după modul în care au gestionat protestele anti-restricţii desfăşurate în ultima săptămână.

01 apr. 2021, 23:22
Diana Şoşoacă dă de pământ cu ministrul de Interne şi şefii din Poliţie şi Jandarmerie: Le cer demisia şi le voi face dosare de abuz în serviciu. A fost şi tentativă de omor!

Diana Şoşoacă dă de pământ cu ministrul de Interne şi şefii din Poliţie şi Jandarmerie. Senatoarea independentă spune că le cere demisia şi le voi face dosare de abuz în serviciu. A fost şi tentativă de omor

Diana Şoşoacă dă de pământ cu ministrul de Interne şi şefii din Poliţie şi Jandarmerie: Le cer demisia şi le voi face dosare

„Eu cer demiterea ministrului Afacerilor Interne şi conducătorilor poliţiei şi Jandarmeriei române. Le voi face dosare de abuz în serviciu. A fost o tentativă de omor din partea lui Bode, a jandarmeriei şi a poliţiei. Am adresat întrebăru cu privire la acese aspecte. La ora 20.15, colonelul Brâncoveanu, a anulat ordinul de tragere în populaţie. De ce puterea aceasta criminală. Ne-a spus că medicemntaţia e atât de dură, de aia avem atâţia morţi. Toate amenzile, în loc să scrie acolo că am participat ca senator, ei au scris de avocat.

Eu încerc să rezolv problemele oamenilor. Până ajung eu să plătesc eu amenzile, intră ei în puşcărie. Dacă cineva îmi arogă mie meritul de a scoate România în stradă, eu mulţumesc. Guvernul şi Iohannis au distrus România, au băgat-o în faliment. Lui Bode o să îi fac plângere şi pentru trafic de influenţă. Nu voiau să mă amendeze, dar la insistenţele lui Arafat şi ale lui Bode. Nu e pentru prima oară.

Din toate amenzile care s-au dat în starea de urgenţă şi alertă, eu nu am auzit un om care să fi plătit. Peste 90% dintre amenzi au ajuns în instanţă. Am dat publicităţii acţiuni pro bono pentru orice tip de agresiune. Am solicitat să se facă un site -plângeri gratuite- . Arafat sigur nu răspunde. „,a  declarat Diana Şoşoacă, la România TV.

Jandarmeria Română anunţă că au fost date amenzi în valoare de peste 264.250 de lei, după protestele anti-restricţii. Instituţia a transmis că în continuare se încearcă identificarea şi sancţionarea persoanelor care au încălcat legea. Jandarmeria Română a asigurat măsurile de ordine și siguranță a participanților la protestele care au avut loc miercuri, în 44 de localități, anunță reprezentanții instituției într-un comunicat de presă.

Joi a fost a cincea zi în care românii au ieşit în stradă pentru a-şi arăta nemulţumirrea faţă de restricțiile impuse de autorități. Protestele au început din weekend.

Citeşte şi: Jandarmeria trage un semnal de alarmă după protestele masive anti-restricții. Amenzile uriașe pe care le pot primi participanții și organizatorii!