Diana Şoşoacă, declaraţii halucinante despre pandemie. „În Israel s-a vaccinat cu arma la tâmplă! De ce nu luăm exemplul Indiei?”

Diana Şoşoacă, senatorul exclus din AUR, a făcut declaraţii şocante despre modul în care se desfăşoară campania de vaccinare împotriva noului coronavirus în lume. În direct la România TV, parlamentarul de Iaşi a afirmat că în Israel "s-a vaccinat cu arma la tâmplă". Deputatul PNL, Sebastian Burduja, a reacţionat, spunând că Ambasada Israelului la Bucureşti ar trebui să se sesizeze în acest caz.

02 apr. 2021, 20:32
Diana Şoşoacă, declaraţii halucinante despre pandemie. „În Israel s-a vaccinat cu arma la tâmplă! De ce nu luăm exemplul Indiei?”

Diana Şoşoacă a reacţionat după ce Sebastian Burduja, vicepreşedintele PNL, a amintit că în Israel numărul de cazuri noi a scăzut, pe fondul campaniei de vaccinare.

„Medicina funcţionează pe dovezi. În lume avem două exemple de state – Israel şi Marea Britanie – unde o bună proporţie din populaţie s-a vaccinat, iar în Israel a scăzut numărul de cazuri noi, de la 10.000 la 500 de cazuri pe zi”, a spus deputatul PNL Sebastian Burduja în direct, la România TV.

În replică, Diana Şoşoacă a precizat că „vaccinarea nu poate fi obligatorie”.

„India nu a făcut nicio vaccinare şi nu mai are nicio pandemie, fiindcă India are oameni normali la cap, nu nebuni puşi în funcţii publice. India şi Bangladesh-ul nu mai au pandemie cu oameni raţionali la guvernare, nu cu tot felul psihopaţi care dau ordine împotriva populaţiei”, a spus Diana Şoşoacă.

„România nu trebui să fie India şi Bangladesh, nici Israel sau Marea Britanie. E prima oară când aud aşa ceva”, a fost replica liberalului Burduja.

Potrivit datelor Universităţii Johns Hopkins, India se află pe locul 3 în lume în privinţa infectărilor COVID-19, raportând 12.303.131 de persoane infectate şi 163.396 de decese.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă dă de pământ cu ministrul de Interne şi şefii din Poliţie şi Jandarmerie: Le cer demisia şi le voi face dosare de abuz în serviciu. A fost şi tentativă de omor!

Diana Şoşoacă, scandal cu Sebastian Burduja, în direct la România TV. „Încetaţi odată cu dezinformarea”

Diana Şoşoacă şi-a continuat tirada, fără a aduce însă dovezi pentru a-şi susţine afirmaţiile.

„Lăsaţi-mă cu Israelul şi Marea Britanie, că ăia i-au vaccinat pe oameni cu arma la cap! Încetaţi odată cu dezinformarea oamenilor!”, a spus Şoşoacă.

„Marea Britanie e una dintre cele mai vechi democraţii din lume şi nu a vaccinat nimeni cu arma la cap”, a reacţionat Burduja.

Diana Şoşoacă a continuat acuzaţiile la adresa autorităţilor israeliene.

„În Israel s-au vaccinat cu arma la tâmplă! De ce nu luăm exemplul Indiei?”,  a menţionat senatorul exclus din grupul AUR.

În replică, deputatul PNL Sebastian Burduja a afirmat că autorităţile israeliene ar trebui să reacţioneze în cazul declaraţiilor făcute de Diana Şoşoacă.

„Cred că Ambasada Israelului ar trebui să se sesizeze pentru aceste declaraţii”, a conchis vicepreşedintele PNL.

Citeşte şi: E un nou pericol pentru oameni. Variantă de COVID cu dublă mutaţie, descoperită în India!