Diana Șoșoacă, derapaj grav după moartea fostului său duhovnic. Blesteme în rafală la adresa celor care cred în coronavirus: „Sper să vă ia Ăla rău pe toți”

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost șocată de vestea dispariției premature a preotului Daniel Măcriș, fostul ei duhovnic. Sub imperiul șocului, avocata a lansat o serie de jigniri și blesteme pe Facebook la adresa celor care cred în coronavirus. Ulterior, Diana Șoșoacă a editat postarea.

20 oct. 2021, 00:34
Diana Șoșoacă, derapaj grav după moartea fostului său duhovnic. Blesteme în rafală la adresa celor care cred în coronavirus: „Sper să vă ia Ăla rău pe toți”

Diana Șoșoacă a anunțat, pe Facebook, că preotul, în vârstă de doar 40 de ani, a fost găsit fără suflare în locuința sa, în dimineața zilei de marți, 19 octombrie. Potrivit afirmațiilor avocatei, duhovnicul nu ar fi suferit de nicio boală. Senatoarea insinuează că acesta ar fi fost ucis după acțiunea pe care ea a întreprins-o la Spitalul Marius Nasta din Capitală. În plus, preotul urma să-i furnizeze „informații extrem de importante„.

Preotul Măcriș era un contestatar aprig al pandemiei, participând la numeroase manifestații unde erau lansate mesaje anti-vacciniste.

Citeste si Diana Şoşoacă, declarația zilei de la Iaşi: „Poate că Sfânta Cuvioasă Parascheva a vrut să ajung senator”. Update: precizare Diana Şoşoacă

Iată textul postării inițiale, care, ulterior a fost editată de mai multe ori:

PENTRU VOI COVIDIOTII: NU AVEA COVID! AVEA CEVA CE VOI NU AVETI: CREIER SI INIMA!

Pentru toți cretinii care comentați, înnebuniți de carcalacul care v-a luat mințile, Părintele Măcriș a fost găsit inert în casa dimineața. Avea 40 de ani, sănătos tun. Întâmplător este părintele meu duhovnic, CEL MAI BUN PRIETEN AL MEU, CEL MAI BUN CONSILIER AL MEU, OMUL CARE NE-A FOST CEL MAI APROAPE IN ULTIMUL AN SI JUMĂTATE. Eu sunt nașa fetitei lui cele mici. AZI TREBUIA SA IMI DEA INFORMAȚII EXTREM DE IMPORTANTE.

Nu a mai apucat. Se pare ca acțiunea din Spitalul Marius Nasta a deranjat sistemul.

Pentru voi, idioților, imbecililor, care ati facut din covid un țel în viață și va raportați la o boala mai ceva ca la Dumnezeu, sper sa va ia Ala rău pe toti, pentru ca din cauza unor inutili ca voi, s-a ales praful de lumea asta. Dispăreți!”, a scris senatoarea pe Facebook.

Diana Șoșoacă

Ulterior, senatoarea a editat postarea, în cele din urmă păstrând doar un text scurt: „Dumnezeu sa te odihnească-n pace, prieten minunat!”