Diana Şoşoacă, discurs delirant: Raed Arafat are „o armată de soldați” care „va intra peste noi în case să ne vaccineze” VIDEO

Diana Şoşoacă a recitat din Eminescu în şedinţa solemnă pentru 1 Decembrie, dar a revenit la atacuri dure cu prilejul învestirii Guvernului Ciucă.

25 nov. 2021, 12:01
Diana Şoşoacă, discurs delirant: Raed Arafat are „o armată de soldați” care „va intra peste noi în case să ne vaccineze” VIDEO

Senatoarea Diana Şoşoacă a făcut show în Parlament la votul de învestire al Guvernului Ciucă, spunând că PSD și PNL sunt „două paralele care se întâlnesc într-un punct infinit”. Ea a spus că nu va vota Guvernul Ciucă. „Suntem în geometria euclidiană, două paralele se întâlnesc la un punct infinit. (…) Pentru că suntem în geometria hiperbolică în care literatura lui Kafka poate fi transpusă în planul realității. (…)  Avem un guvern în care există o singură persoană de sex feminin, nu gen, nu aveți doamne capabile să ocupe funcții în acest guvern? (…) Cu tot respectul pentru doamna Firea, e bine că sunteți la Ministerul Familiei, o să vă fac câteva vizite, pentru că avem de rezolvat niște treburi. (…)

USR atacă PNL şi coaliţia de guvernare după semnarea acordului între PSD-PNL-UDMR: „Au luat fără ruşine prevederi din programul de guvernare cu USR/O nuntă la care mirele şi mireasa au petrecut separat”

Nu știu cum e armata, dar vă spun în calitate de jurist că există principiul lui Thoreau – dreptul la nesupunere civică. În momentul în care veți avea pașaportul verde sau poate pașaportul kaki aprobat în Parlament și veți impune vaccinarea obligatorie, eu voi scoate cât de mulți români pot în stradă. Veți avea parte de cea mai mare nesupunere civică. Văd că tot îl păstrați pe Raed Arafat cu toți cu cei 90.000 de soldați care vor veni peste noi în case. Există legitimă apărare. Atunci avem dreptul să ne apărăm viața în legitimă apărare” a conchis Diana Șoșoacă.

 

George Simion, show în Parlament: „Unde e Cîţu? Unde e micuţu? Îi este frică? Este jenat?”
Diana Şoşoacă a recitat din Eminescu în Parlament

Chiar dacă Patriarhul Daniel s-a vaccinat, Șoșoacă rămâne de neclintit. „În ceea ce mă privește, poziția mea rămâne aceeași: nu mă vaccinez! Nu am nimic împotriva celor ce au decis să se vaccineze, dar eu personal nu o voi face. În continuare, autoritățile nu au reușit, și aici nu mă refer doar la cele din România, dar și la cele din alte țări, europene în primul rând, să facă dovada certitudinii că folosind acest vaccin situația se îmbunătățește.

Dimpotrivă, avem persoane vaccinate care continuă să se îmbolnăvească sau să transmită boala, deci nu există certitudinea că vaccinându-ne vom întrerupe transmisia acestei boli. Nu mai departe de zilele trecute, Austria a decis să reintroducă carantina, și pentru cei nevaccinați, dar și pentru cei vaccinați!
Și atunci, vă întreb și mă întreb, și-i întreb pe toți ceilalți, despre ce fel de certitudini discutăm atunci când vorbim despre vaccinare?”, a mai transmis senatoarea, potrivit sursei citate.