Diana Şoşoacă, prima reacţie după ce fiul ei a fost prins băut la volan: „Au pus câinii de droguri pe el. I s-a înscenat un dosar la ordin politic”

Diana Şoşoacă reacţionează după ce fiul ei a fost prins de poliţişti băut la volan, sâmbătă dimineaţă. Fostul senator AUR spune băiatul său este victima unei înscenări.

18 sept. 2022, 15:44
Diana Şoşoacă, prima reacţie după ce fiul ei a fost prins băut la volan: „Au pus câinii de droguri pe el. I s-a înscenat un dosar la ordin politic”

Diana Şoşoacă, prima reacţie după ce fiul ei a fost prins cu alcoolemie la volan. Senatoarea îi acuză pe poliţişti că au vrut să-i planteze droguri băiatului ei.

Diana Şoşoacă, după ce fiul ei a fost urmărit de poliţişti: „Patru echipaje îl aşteptau la 8 dimineaţa”

Citeşte şi Un nou scandal marca Diana Șoșoacă. Senatoarea a luat cu asalt un spital de psihiatrie din Argeș

Senatorul susţină că tot ceea ce s-a întâmplat sâmbătă dimineaţă este o înscenare şi face acuzaţii dure la adresa poliţiştilor.

„Băiatului meu i s-a înscenat un dosar la ordin politic. Din 15 februarie 2021 anunț ca i se va înscena băiatului meu un dosar pt consum de droguri sau consum alcool. 4 echipaje de politie il asteptau la 8 dimineata, in timp ce eu eram la Iasi. Nimeni din presa nu mi-a acordat drept la replica. Ce nu va spune presa este ca au pus cainii de droguri pe el si i-au pus testul de droguri care a iesit negativ. Este sportiv de performanta, azi are meci in campionat. Sunt testati nonstop alcool si droguri. Norocul lui ca a fost insotit si de alti colegi, caci altfel ii plantau si alte lucruri, ca sa nu zicem droguri!”, a scris Şoşoacă pe Facebook.

Reamintim că fiul senatoarei a fost subiectul unui live pe Facebook, la începutul anului trecut, atunci când Diana Șoșoacă susţinea că a primit un apel telefonic prin care i s-a spus că fiului său i se va înscena un dosar penal pentru trafic de droguri.

„Vai de capul lor! Ăștia nici nu știu ce-i așteaptă. Atâta vă spun, băieți: luați labele de pe copiii mei! Lăsați dosarele penale pe care vreți să i le faceți băiatului meu, că nu merge! Copilul ăla e un copil cuminte. Dacă văd că se atinge cineva de el… o să vedeți ce o să vi se întâmple. O să răspundeți din toate punctele de vedere”, declara la vremea respectivă senatoare, într-un live pe Facebook.

Sâmbătă, 17 septembrie 2022, fiul Dianei Şoşoacă a fost urmărit de poliţişti, după ce a refuzat să oprească la semnalele lor. Urmărirea nu a durat mult pentru că a dat de accesul într-o proprietate privată.

Agenții au descoperit că acesta avea 0,23 mg alcoolemie alcool pur în aerul expirat. S-a ales cu amendă de 1885 lei și permisul suspendat pe o perioadă de 4 luni.

„În această dimineață, în jurul orei 7:55, fiind în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DN1, în zona intersecției cu DJ 101-Balotesti, polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu a oprit.

Polițiștii rutieri au procedat la urmărirea autoturismului, iar după o distanță de aproximativ 300 m au reușit să-l oprească.

Conducătorul autovehiculului, respectiv un bărbat, în vârstă de 20 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ la consumul de substanțe psihoactive.

În cauză, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 1885 lei, iar ca sancțiune contravențională complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioadă de 120 de zile”, arată un comunicat al Poliției.

Citeşte şi Diana Şoşoacă bagă fitile în mariajul dintre George Simion şi Ilinca: „Fata asta va sfârşi prost, politica e o mare nenorocire. Nunta a fost o mizerie şi o ţigăneală”