Diana Şoşoacă, printre turiştii care au urcat la Sfinx pentru a aştepta apariţia piramidei energetice: „Vorbesc foarte serios, nu mă puneţi să zic mai multe!” VIDEO

Mii de turiști au urcat duminică, pe platoul Bucegi, sperând să se formeze deasupra Sfinxului o ”piramidă energetică”, cu puteri miraculoase. Printre ei s-a aflat și senatoarea Diana Șoșoacă. Ea a postat pe Facebook clipuri în care râde și discută cu fanii veniți să o salute.

29 nov. 2021, 20:48
Diana Şoşoacă, printre turiştii care au urcat la Sfinx pentru a aştepta apariţia piramidei energetice: „Vorbesc foarte serios, nu mă puneţi să zic mai multe!” VIDEO

Turiștii au venit să vadă dacă, de ziua Sfinxului, se formează o piramidă energetică, cu puteri miraculoase, așa cum spune legenda. Unii n-au mai fost în stare să coboare, așa că au solicitat intervenția Salvamontului.

„Au avut loc cinci intervenții de salvare, cu un număr de șase persoane implicate. Echipa de intervenție a răspuns prompt la toate solicitările, transportând victimele la baza muntelui, în mare parte mecanizat”, a transmis Salvamont România.

Citeşte şi: Ameninţare cu bomba într-un centru comercial din Arad, din cauza certificatului verde. Gestul şocant făcut de un bărbat care nu a fost lăsat să intre în mall

Diana Şoşoacă: „Sunt nebună de curajoasă, bravo mie că fac ce fac!”

Printre miile de turiști ajunși la Sfinx s-a numărat și senatoarea Diana Șoșoacă. Unii au venit să o salute, iar ea a postat pe Facebook clipuri în care apare discutând și râzând cu fanii ei.

„Cine vrea să se întoarcă în țară, să se întoarcă în maximum șapte – opt luni, după aceea s-a terminat! Vorbesc foarte serios, nu mă puneți să spun mai multe!”, le-a transmis ea fanilor.

Într-o discuţie cu turiştii urcaţia la Sfinx, senatoarea Diana Şoşoacă s-a lăudat că „sunt nebună de curajoasă, bravo mie că fac ce fac”.

Citeşte şi: Andrei Caramitru nu se dezminte şi îi atacă pe nevaccinaţi: „Virusul îi ţinteşte pe cei mai săraci cu duhul. E un virus super-ultra-elitist”