Diana Şoşoacă pune tunurile pe liderul AUR George Simion şi europarlamentarul Cristian Terheş: „Marş, amândoi!”

Fostul senator AUR Diana Şoşoacă îi atacă dur pe foştilor săi aliaţi din Parlament. Şoşoacă le reproşează liderului AUR George Simion şi europarlamentarului Cristian Terheş, politician român care s-a făcut remarcat prin discursul său anti-vaccin, că nu s-au mai interesat de ea şi de soţul ei după scandalul din timpul unui interviu pe care senatoarea îl acorda unor jurnalişti din Italia.

06 ian. 2022, 14:00
Diana Şoşoacă pune tunurile pe liderul AUR George Simion şi europarlamentarul Cristian Terheş: „Marş, amândoi!”

Diana Șoșoacă „șterge pe jos” cu foștii aliați anti-vaccin şi anti-certificat COVID. Şoşoacă i-a apostrofat pe copreşedintele AUR George Simion şi pe europarlamentarul Cristian Terheş că nu i-au fost alături după scandalul cu jurnaliţii italieni de la Rai Uno.

„Există două personaje care o fac pe patrioţii, doi bărbaţi. Unul în Parlamentul României, unul în Parlamentul European, care atât de mult mă susţin pe mine şi pe Silviu (n.r. – soţul Dianei Şoşoacă) încât nu au dat vreun telefon după ce Silviu a trecut prin ce a trecut. Marş, amândoi!”, a declarat senatoarea Diana Şoşoacă, potrivit Adevarul.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Tableta Dianei Şoşoacă a fost găsită după aproape două săptămâni de căutări. Uluitor cine i-a luat-o şi din ce motiv

Nici Călin Georgescu, propus în repetate rânduri de AUR pentru funcţia de premier, nu a scăpat netaxat. Diana Şoşoacă a spus despre el că nu este un naţionalist, aşa cum pretinde, ci urmăreşte doar capitalul electoral.

„Pentru că aşa te-au pus Soroş şi serviciile străine şi române, să vii în România şi, după ce ai făcut parte în Clubul de la Roma, să spui că ai ieşit de acolo şi din masonerie”, se mai arată în mesajul senatoarei.


loading...
Partenerii noștri