Diana Şoşoacă rupe tăcerea, după ce s-a contrat cu Mihai Gâdea: „A opri adevărul, dictatorial, nu are legătură cu democraţia! Este o încălcare flagrantă a dispoziţiilor constituţionale!”

Senatoarea AUR Diana Șoșoacă a fost, luni seară, la un pas să-i fie tăiat microfonul într-o discuție aprinsă în timpul emisiunii lui Mihai Gâdea pe tema pandemiei, după care, în pauza publicitară, a părăsit emisiunea.

27 ian. 2021, 16:52
Diana Şoşoacă rupe tăcerea, după ce s-a contrat cu Mihai Gâdea: „A opri adevărul, dictatorial, nu are legătură cu democraţia! Este o încălcare flagrantă a dispoziţiilor constituţionale!”

Diana Şoşoacă l-a întrebat pe jurnalistul Mirel Curea, cu care a mai avut contre în trecut pe tema vaccinării, cine îşi asumă răspunderea în cazul apariţiei efectelor adverse după vaccinarea anti-COVID. Jurnalistul  i-a răspuns că nu are nimic împotrivă să fie el acel caz de unul la un milion cu efecte adverse.

Apoi, Diana Şoşoacă a rupt dialogul cu Mirel Curea, întorcându-se cu spatele către el şi îndreptându-se către medicii Adrian Marinescu şi Beatrice Mahler, prezenţi în platoul emisiunii Sinteza Zilei, pe care i-a întrebat dacă mai există gripă.

În acel moment a intervenit moderatorul Mihai Gâdea, care i-a atras atenţia Dianei Şoşoacă asupra comportamentului avut în timpul emisiunii. „Eu apreciez prezenţele dumneavoastră de fiecare dată. La o doamnă, e uşor neplăcut şi nu vă dau lecţii publice, dar mă puneţi în situaţia asta, în momentul în care interveniţi absolut peste oricine care vorbeşte este o lipsă de politeţe”, i s-a adresat Mihai Gâdea Dianei Şoşoacă.

Aceasta i-a replicat imediat, pe un ton ridicat: „Domnule Gâdea, cred că cea mai mare lipsă de politeţe o aveţi dumneavoastră. Dacă m-aţi invitat, eu doresc să aflu nişte întrebări şi aş dori să ştiu şi eu unde este gripa”.

Diana Şoşoacă îl acuză pe Mihai Gâdea de comportament „dictatorial”

În urma episodului controversat de luni seara, în spaţiul media nu au apărut informaţii clare despre motivul pentru care senatoarea AUR a părăsit emisiunea, cele două variante fiind că ea a luat această decizie sau moderatorul emisiunii a invitat-o să iasă din platou. Diana Şoşoacă a publicat pe pagina ei de Facebook un mesaj numit să facă lumină asupra subiectului.

„Mulțumesc pentru adevar! Eu am plecat fara sa ii anunt! Libertatea de exprimare este garantata! Sa ma ameninti ca imi tai microfonul doar pentru ca postul nu iti permite sa spui si partea de adevar care nu iti convine, este o incalcare flagranta a dispozițiilor constituționale! A opri adevarul, dictatorial, nu are legatura cu democrația!”, a spus Diana Șoșoacă pe pagina ei de Facebook.

Citeşte şi: Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Internaţională a Holocaustului. „Astăzi, pericolul revenirii atitudinilor xenofobe şi antisemite este prezent mai mult decât ieri”


loading...