Dictatură la United. Alex Ferguson le-a interzis tinerilor să conducă maşini de lux

În urmă cu câţiva ani Alex Ferguson le-a interzis fotbaliştilor de la echipele de tineret să joace cu ghete colorate, iar în 2009 l-a pus să se tundă pe portughezul Bebe, nou venit pe Old Trafford.

RomaniaTV.net
28 aug. 2012, 11:10
Dictatură la United. Alex Ferguson le-a interzis tinerilor să conducă maşini de lux

Din sezonul 2014-2015 pe tricourile fotbaliştilor de la Manchester United va fi inscripţionat numele Chevrolet, în baza unui acord de mai multe milioane de lire sterline pe care gruparea engleză l-a semnat cu gigantul american.

Ca un gest de bunăvoinţă, Chevrolet s-a arătat dispusă să le ofere imediat jucătorilor lui United câte o maşină de lux, modelul Corvette, al cărui preţ de piaţă este de 32.000 de lire sterline, însă nu toţi „diavolii” se pot bucura de acest dar. Asta din cauza managerului Alex Ferguson, care le-a interzis tinerilor sub 23 de ani din echipă să conducă maşini scumpe. Între alţii, afectaţi de această decizie vor fi jucători precum atacantul Danny Welbeck (21 ani) sau fundaşii Phil Jones (20 ani), Chris Smalling (22 ani) sau brazilianul Rafael (22 ani).

Această atitudine exigentă a lui Alex Ferguson faţă de jucătorii tineri nu este nouă. În urmă cu câţiva ani el le-a interzis componenţilor echipelor de tineret să poarte ghete de fotbal colorate în alte nuanţe decât clasicele alb-negru.