Dieta Andreei Marin cu care a slăbit 5 kilograme în două săptămâni: „Mă simt mult mai bine acum”

Dieta Andreei Marin cu care a slăbit 5 kilograme în două săptămâni. Zâna este una dintre cele mai apreciate vedete din România şi are mereu grijă de aspectul ei fizic. Kilogramele şi-au pus amprenta asupra corpului ei în ultimele luni, însă a găsit soluţia pentru a le da jos.

26 ian. 2022, 16:39
Dieta Andreei Marin cu care a slăbit 5 kilograme în două săptămâni: „Mă simt mult mai bine acum”
Dieta Andreei Marin cu care a slăbit 5 kilograme

Dieta Andreei Marin cu care a slăbit 5 kilograme în două săptămâni. Pe canapeaua emisiunii „Vorbește lumea”, Adela Popescu a povestit cu Andreea Marin despre stilul ei de viață, echilibru, dietă, dar și despre secrete ei de frumusețe.

Citeşte şi: Andreea Marin, imaginea de mii de like-uri cu fiica ei. Cum arată acum Violeta: „Chipul fericirii!” FOTO

Dieta Andreei Marin cu care a slăbit 5 kilograme

Andreea Marin a ținut să dezvăluie cum a reușit să slăbească rapid după Sărbători. Am dat jos cinci kilograme în două săptămâni cu ajutorul unei diete realizate de un nutriționist. (..) Beau câteva ceaiuri cu puternice efecte detoxifiante recomandate de un specialist din străinătate, nu mă mai ridic sătulă de la masă, fac sport, masaj și saună.

Toate acestea m-au ajutat să revin în formă. Mă simt mult mai bine după ce am slăbit. Dimineața mă trezesc fără ceas și am mai multă energie”, a dezvăluit cu entuziasm Andreea Marin.

Referitor la ce ar trebui să ajusteze femeile care au trecut de vârsta de 40 de ani în felul în care trăiesc, mănâncă și se îngrijesc, Andreea Marin a afirmat că secretul ține de măsură.

Eu am un singur cuvânt de reținut. Mo-de-ra-ția! Ori de câte ori nu am fost moderată, am avut de suferit. Până la urmă este vorba despre echilibru. Nu spune nimeni că trebuie să renunți la plăcerile vieții. Și eu sunt un om care iubește această parte culinară și nu o refuz, dar asumat fac asta.

Oameni suntem, nu mașinării. Nu poți pune toate tipurile de presiune pe minte și trupul tău în același timp. Trebuie să lași totuși să existe și aici o moderație.

Adică, faci azi un efort, dar o lași mai moale pe partea cealaltă pentru că altfel începi să te epuizezi, să faci anemie. Orice exces înseamnă ceva rău pentru sănătatea noastră”, a explicat Andreea Marin, la Pro TV.


loading...
Partenerii noștri