Dieta Atkins, o dietă sănătoasă şi eficientă. Cum funcţionează regimul folosit de Kim Kardashian

Află care sunt principiile dietei Atkins, dieta pe care a urmat-o Kim Kardashian pentru a-şi recupera silueta după sarcină.

RomaniaTV.net
22 oct. 2013, 08:09
Dieta Atkins, o dietă sănătoasă şi eficientă. Cum funcţionează regimul folosit de Kim Kardashian

Cum funcţionează dieta Atkins?

Dieta Atkins este, de fapt, un regim alimentar sănătos care te ajută în primă fază să slăbeşti apoi să te menţii la aceeaşi greutate, în mod natural, pentru tot restul vieţii, dacă respecţi cu stricteţe regulile. Cel mai important factor îl constituie eliminarea din alimentaţie a carbohidraţilor şi urmarea unui regim bogat în proteine şi grăsimi naturale. Carbohidraţii sunt principalul vinovat pentru multe probleme de sănătate cardiovasculare ce se vor remedia cu această ocazie.

Dieta disociata – slabesti mancand pe saturate

Cele 4 faze ale dietei Atkins

Faza 1 (Inducţia), de slăbire, impune eliminarea din alimentaţie a tuturor carbohidraţilor. Aceştia sunt: zahărul, produsele de patiserie (cereale), nucile, alcoolul şi pastele. Consumă cu încredere proteine animale şi vegetale: pui, ouă, brânzeturi, verdeţuri şi uleiuri naturale. Dacă intenţionezi şi ai de unde să slăbeşti mult, poţi să pierzi până la 6 kilograme în primele 2 săptămâni.

Dieta Montignac – slabesti si te mentii

Faza 2 a dietei Atkins este de slăbire menţinută, însă în această perioadă poţi să reintroduci în alimentaţie nucile şi seminţele. Dacă observi că scăderea în greutate stopează, renunţă din nou la alimentele nou indroduse în regim.

Citeste mai multe despre dieta Atkins pe Cosmopolitan.ro.