Dieta banală cu care Dana Săvuică a dat jos 5 kilograme pe săptămână. Culmea, conţine şase mese pe zi!

Dana Săvuică, prima româncă de pe coperta Playboy, a ajuns la vârsta de 52 de ani, dar se concentrează intens pe silueta sa. Pentru a se menține în formă, vedeta a adoptat un nou stil de viață sănătos.

12 oct. 2022, 21:12
Dieta banală cu care Dana Săvuică a dat jos 5 kilograme pe săptămână. Culmea, conţine şase mese pe zi!

Dieta banală cu care Dana Săvuică a dat jos 5 kilograme pe săptămână. Vedeta a urmat un regim strict, care a avut rezultate vizibile, chiar înainte de vacanța petrecută în Maldive. Dieta i-a fost recomandată de către un specialist și conține nu mai puțin de șase mese pe zi!

Citeşte şi: Dana Săvuică, prima imagine împreună cu noul iubit. Cine este bărbatul care o consolează după divorț FOTO

„La micul dejun am fulgi de ovăz, apoi beau niște shake-uri, care sunt din fructe de pădure, din mango, ciocolată. De asemenea, pot să prepar omletă, pe care o pot îmbogăți cu legume, cu ceapă, cu ciuperci, mai puțin cu șuncă și cu carne, că trebuie să rămânem în niște limite”, a dezvăluit Dana Săvuică în emisiunea „Vorbește lumea„, de la Pro TV.

Citeşte şi: Motivul real pentru care Dana Săvuică a pozat în Playboy: „Le-am spus că vreau să pozez arătând totul, dar să nu se vadă nimic”

Vedeta a slăbit cu acest regim în jur de cinci kilograme pe săprămână şi este foarte mulţumită de rezultate, astfel că a putut poza fără inhibiții pe plaja din Maldive. Dana Săvuica a recurs la dieta-minune în urma operației la coloană, deoarece nu a mai avut voie să meargă la sala de forță.