Dieta cardiacilor, slăbește 4,5 kilograme în doar 3 zile! O talie mai subțire cu cele mai banale alimente

Dieta cardiacilor este una dintre cele mai populare soluții pentru slăbit dacă vrei să pierzi în greutate doar câteva kilograme și să-ți subțiezi talia.

25 ian. 2022, 09:56
Dieta cardiacilor, slăbește 4,5 kilograme în doar 3 zile! O talie mai subțire cu cele mai banale alimente

Dacă doriți să pierdeți în greutate și să îmbunătățiți sănătatea inimii, atunci dieta cardiacilor de 3 zile este metoda potrivită.

Acest tip de alimentație oferă un plan de masă simplu și pretinde că te ajută să slăbești până la 10 lire sterline (4,5 kg) în doar 3 zile. Cu toate acestea, a fost puternic criticat pentru că este excesiv de restrictiv, ineficient și periculos.

Dieta care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească în doar o săptămână. Iată metoda care scapă pe oricine de kilogramele în plus

Se spune că dieta cardiacă de 3 zile stimulează pierderea în greutate și îmbunătățește sănătatea inimii.

Cunoscută și sub numele de Dieta Birmingham, se spune că a fost creată de Universitatea din Alabama-Birmingham. Unii susțin că dieta este construită pentru a ajuta persoanele cu boli de inimă să piardă în greutate înainte de o operație complexă.

Susținătorii spun că te poate ajuta să slăbești până 4,5 kg în doar 3 zile.

Dieta cardiacă presupune reguli stricte în ceea ce privește alimentele pe care ar trebui să le consumi timp de 3 zile consecutive în timpul săptămânii. În restul de 4 zile, vă puteți bucura de orice mâncare doriți.

Acest ciclu ar trebui repetat la începutul săptămânii următoare de câte ori este necesar, până când atingeți greutatea dorită.

Planul de masă oferă informații detaliate despre ce alimente să mănânci la ce mese, precum și cantitățile permise pentru fiecare aliment. Pe parcursul celor 3 zile nu sunt permise alte ingrediente și nici nu se pot face înlocuiri.

Mesele gravitează în principal în jurul pâinei prăjite și a unei surse de proteine. Numărul de calorii este extrem de scăzut, la 800-1.000 de calorii pe zi.

Dieta nu stabilește linii directoare pentru schimbările stilului de viață, cum ar fi activitatea fizică sau hidratarea.

Dieta cardiacilor – alimente permise și de evitat

Dieta cardiacă de 3 zile stabilește limite stricte pentru alimentele pe care le puteți consuma în timpul anumitor mese. Mesele constă în general dintr-o sursă de proteine ​​asociate cu fructe, legume, pâine prăjită sau biscuiți sărați.

Sarea și piperul sunt singurele condimente permise. La desert, înghețata de vanilie este permisă o dată pe zi în timpul cinei.

Nu sunt permise alte ingrediente sau înlocuiri.

Alimentele pe care le puteți consuma în cadrul dietei cardiace de 3 zile sunt:

  • Fructe: grapefruit, banane, pepeni și mere
  • Legume: napi, fasole, morcovi, conopidă, sfeclă, varză și broccoli
  • Produse lactate: înghețată de vanilie, brânză de vaci și brânză Cheddar
  • Proteine: ton, ouă, carne de pasăre fără piele, unt de arahide și bucăți slabe de vită și porc
  • Cereale: pâine prăjită și biscuiți sărați
  • Băuturi: cafea neagră, ceai, apă și suc fără  zahăr

Dacă un aliment nu apare în lista de mai sus, puteți presupune că este interzis în dietă.

Topește grăsimea din jurul taliei cu „Dieta Războinicului”. O siluetă trasă prin inel mâncând pe săturate

Deoarece dieta este foarte restrictivă și limitează cantitatea de alimente pe care o puteți mânca, este foarte săracă în calorii și poate duce la pierderea în greutate pe termen scurt.

Rețineți că aproape orice dietă cu un număr zilnic de calorii de 800-1.000 va duce la o scădere a greutății corporale. Asta pentru că ai consumat mai puține calorii decât arde corpul tău, ceea ce duce la pierderea în greutate.

Dieta cardiacilor și sănătatea inimii

Dieta cardiacă elimină majoritatea alimentelor procesate și bogate în zahăr, permite porții mari de înghețată, carne de vită, pâine albă și suc dietetic, toate acestea fiind benefice pentru sănătatea inimii.

Potrivit unui studiu amplu efectuat pe peste 105.000 de persoane, cei care au consumat mai multe alimente ultraprocesate au avut un risc mai mare de boli de inima pe o medie de 5 ani.