Dieta care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească în doar o săptămână. Iată metoda care scapă pe oricine de kilogramele în plus

Andreea Marin a reuşit să slăbească trei kilograme în doar câteva zile. Vedeta a dezvăluit că a recurs la o dietă, iar fanii ai au fost curioşi să afle cum a reuşit să scape de surplusul de kilograme în timp record.

22 ian. 2022, 10:57
Dieta care a ajutat-o pe Andreea Marin să slăbească în doar o săptămână. Iată metoda care scapă pe oricine de kilogramele în plus

Dieta prin care Andreea Marin a slăbit trei kilograme într-o săptămână conţine câteva ingrediente, precum alimentaţia sănătoasă şi sportul. Fosta soţie a lui Ştefan Bănică Jr. a mărturisit că face mişcare cel puţin jumătate de oră pe zi.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Ce pregătiți proaspăt pentru această duminică? Ceva sănătos și gustos? Noi suntem la dietă de o săptămână, mâncăm mult mai puțin și cât mai simplu și sănătos, adăugăm măcar jumătate de oră de sport zilnic și tare bine ne simțim! 3 kilograme în minus într-o săptămână și energie bună, nu e rău deloc. Ceea ce vă doresc și vouă!”, a scris Andreea Marin, pe pagina sa de Instagram, potrivit Unica.

Citeşte şi: Andreea Marin mai vrea un copil: „Şi ce dacă am 47 de ani? 2022 va fi anul meu”

Dieta prin care Andreea Marin a slăbit spectaculos. „Urmez o dietă de detoxifiere, dar adaptată de medic”

După ce a mărturisit că a slăbit trei kilograme în doar o săptămână, Andreea Marin a fost asaltată de fani cu numeroase întrebări despre cura pe care o ţine. Andreea Marin a spus că este o dietă de detoxifiere, însă mai întâi a apelat la ajutorul unui specialist.

Admiratoarele care o urmăresc pe fosta soţie a lui Ştefan Bănică au insistat să le ofere mai multe detalii despre regim, însă vedeta a refuzat.

„Nu merge așa, fiecare om are o stare de sănătate, anumite nevoi și gusturi. De aceea, rețeta trebuie dată de nutriționist, personalizat. Eu urmez o dietă de detoxifiere, dar adaptată de medic specificului corpului meu acum. Beau mult ceai zilnic, fac sport și saună”, a răspuns Andreea Marin.

Andreea Marin are 47 de ani

Andreea Marin a împlinit 47 de ani pe 22 decembrie. Celebra prezentatoare de televiziune și antreprenoare și-a petrecut ziua acasă, alături de cei dragi.

„Îmi promit ca, la 47 de ani împliniți azi, să nu uit să mă privesc în oglindă și să văd mereu dincolo de aparențe, de lumini și de umbre, de riduri, de cearcăne sau de machiaj. Dincolo de masca noastră, se ascunde un suflet mare. Dincolo de chip, e un creier ce naște idei care pot face minuni. Dincolo de haine, e un corp imperfect, dar perfect capabil să miște munții la nevoie, pentru a schimba vieți în bine. Pântecele noastre făuresc vieți. Pieptul nostru le hrănește. Inima noastră le iubește și le ocrotește. Cu oglindă sau fără, se află oamenii cei adevărați, în stare să adune cioburi la nevoie și să facă noi oglinzi care să reflecte lumina în jur, cu mâinile lor”, a transmis Andreea Marin pe Facebook și pe Instagram.

Citeşte şi: Află cum se prepară adevărata esență de portocale pentru prăjituri. Ieftin, simplu și fără conservanți