Dieta care a ajutat-o pe Dana Săvuică să slăbească: „Pentru mine a fost cea mai bună soluție”. Ce spun nutriționiștii despre pierderea în greutate

Dieta care a ajutat-o pe Dana Săvuică să slăbească. Obezitatea a ajuns să fie o problemă reală în România, iar pentru a scăpa de kilogramele în plus, oamenii încearcă fel și fel de regimuri alimentare, care, din neferice, mai rău le fac pe termen lung.

11 mart. 2024, 10:27
Dieta care a ajutat-o pe Dana Săvuică să slăbească: „Pentru mine a fost cea mai bună soluție”. Ce spun nutriționiștii despre pierderea în greutate
Dieta care a ajutat-o pe Dana Săvuică să slăbească

Dieta care a ajutat-o pe Dana Săvuică să slăbească. Medicul nutriționist Șerban Damian a dezvăluit care sunt cele două greșeli majore din cauza cărora kilogramele se depun la loc, după încheierea dietei. Una dintre ele este că renunță să mănânce foarte multe alimente, care au rolul lor în organism.

Citește și: Cine este bărbatul din spatele femeii puternice Dana Săvuică. Cine o consolează după divorţ pe prima vedetă din Playboy

Cea mai frecventă greșeală este restricția foarte mare, adică practic își reduc aportul caloric într-o manieră care nu poate să fie sustenabilă pe termen lung, cure de înfometare. Se duc către cea mai drastică dietă, pentru că vine vara, e nunta sau pentru alte situații.

O astfel de dietă nu are șanse să dureze pe termen lung și produce doar frustrare, eșec, oamenii renunță apoi, nu mai au răbdare pentru altă dietă, e principala greșeală.

O altă greșeală ar fi că merg către restricții în ceea ce privește anumite categorii de alimente. Adică să scoatem complet toate alimentele bogate în carbohidrați, grăsimile, se pierde ideea de varietate, diversitate în alimentație, acestea ar fi două dintre cele mai frecvente greșeli pe care eu le întâlnesc frecvent.”, a declarat Șerban Damian, medic nutriționist, în cadrul emisiunii Pastila de Frumusețe, potrivit Spectacola.ro.

Dieta care a ajutat-o pe Dana Săvuică să slăbească

Dana Săvuică a reușit acum ceva timp să slăbească un număr destul de mare de kilograme și spune că în prezent a reușit să regăsească echilibrul perfect. Chiar dacă a încercat fel de fel de diete până în prezent, vedeta spune că varianta salvatoare este dieta Nupo, existentă de peste 40 de ani și care îi oferă toți nutrienții necesari organismului.

Orice femeie care se respectă trebuie să aibă grijă de sănătate, dar și de aspectul exterior. După cum spunea și domnul doctor, e simplu să intri pe o dietă care îți promite că vei slăbi spectaculos, dar nu ne dăm seama că ne dăm metabolismul peste cap, îi facem rău. Eu, pentru că am ajuns într-o perioadă a vieții în care am început să pun câte un kilogram, câte un kilogram, din diferiți factori.

La un moment dat am spus stop. Normal că am vrut să mă informez să văd care dietă este bună. (..) Datorită acestei diete (n.r. Nupo), eu pot să slăbesc când am nevoie, dar în același timp o pot menține pe termen lung pentru că are produse bio, naturale, este foarte variată, se prepară extrem de ușor. Sunt atât de bine create încât nu simți că ți-e foame.

Nu simți că este o povară, pentru că așa se simte de multe ori. Aici sunt 6 mese pe zi. Pentru mine a fost cea mai bună soluție, trebuie să te simți bine în corpul tău”, a declarat Dana Săvuică, potrivit sursei menționate mai sus.