Cine este bărbatul din spatele femeii puternice Dana Săvuică. Cine o consolează după divorţ pe prima vedetă din Playboy

Dana Săvuică are o fiică cu fostul soț, pe numele ei Julie Stanciu. Tânăra a urmat studiile în străinătate și este specializată în domeniul Științe Politice.

22 ian. 2024, 19:42

Cine este iubitul Danei Săvuică, cu care vedeta și-a refăcut viața după divorț. Cei doi formează un cuplu de ceva timp și se cunosc de ani buni, din timpul facultății.

Cine este iubitul Danei Săvuică

După divorțul de Răzvan Stanciu, alături de care a petrecut 25 de ani, Dana Săvuică a mers mai departe. Fostul model și-a refăcut viața și este împreună, de câțiva ani, cu un bărbat pe care îl cunoaște încă de pe vremea când era la facultate.

Dana Săvuică a ales să păstreze discreția în legătură cu viața personală. Din acest motiv, nu a oferit prea multe detalii despre relația cu actualul partener.

Vedeta a spus, la un moment dat, că iubitul ei, Răzvan Enescu, este foarte înțelegător și i-a oferit întotdeauna sprijinul de care avea nevoie. Iubitul Danei Săvuică îi acordă libertate, dar și protecție.

Dana Săvuică, prima imagine împreună cu noul iubit. Cine este bărbatul care o consolează după divorț FOTO


De multe ori, Dana Săvuică a plecat singură în vacanțe, în scop profesional. Partenerul ei nu are nicio problemă cu acest lucru, ba chiar o susține. De asemenea, au călătorit și împreună, iar acum ceva timp s-au bucurat de o vacanță în Creta.

“El stă acasă atunci când sunt eu plecată în vacanțe. Stă cu cățelul și cu pisica! Acum în Creta plecăm împreună. Nu există să fie invidios! Nu este deloc!

Asta apreciez foarte mult la el că mă lasă să fac ce vreau și știe că acest job pe care-l am, de influencer sau cum se zice acum content creator, digital creator, e foarte important pentru mine și nu vrea să-mi oprească zborul!”, a explicat vedeta pentru Click.ro.

Dana Săvuică are o fiică cu fostul soț, pe numele ei Julie Stanciu. Tânăra a urmat studiile în străinătate și este specializată în domeniul Științe Politice.

Dana Săvuică s-a bucurat de o vacanță în Brazilia

Pe 23 ianuarie, Dana Săvuică împlinește vârsta de 54 de ani, iar la începutul lui 2024 a fost plecată într-o vacanță în Brazilia, la Rio de Janeiro. A fost o experiență de vis pentru vedetă, care a avut parte de ceva diferit și s-a simțit foarte bine cu atmosfera de acolo.

“În Brazilia am fost la Rio de Janeiro. Mi-am dorit foarte mult ca la 50 de ani să fiu pe plaja Copacabana, o parte din inima mea a rămas acolo. Când mergi în Rio trebuie să lași toate angoasele, toate prejudecățile, toate, trebuie să le lași acasă.

Când ajungi în Brazilia nu mai ai vârstă, nu îți trebuie oglindă, toate lumea îți spune că ești frumoasă sau frumos, toată lumea te admiră, se uită la tine apreciativ.

Stai pe plajă și lumea vine și cântă, la ei e atmosferă toată ziua, la fel și seara, noaptea, dansezi până ți se rup pingelele”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii Star Matinal.

Dana Săvuică a dezvăluit motivul divorțului, la 7 ani de la despărțire: „Nu regret nimic din ceea ce am făcut”

Dana Săvuică a dezvăluit motivul divorțului. După separare, blondina și-a refăcut viața alături de Răzvan Enescu, însă au ținut discretă relația lor.

Acum, la șapte ani de la divorț, vedeta vede cu alți ochi relația cu tatăl fiicei sale și spune că motivul principal al divorțului ar fi faptul că s-au căsătorit prea devreme.

Citește și: Cum arată Dana Săvuică după ce și-a micșorat bustul. Imagini cu vedeta în costum de baie

Dana Săvuică a dezvăluit motivul divorțului

Un melanj de lucruri, mai multe cauze au fost. După o perioadă în care am lăsat în urmă divorțul și, acum, trăind altfel viața, m-am uitat în urma mea și am reflectat puțin la tot ce s-a întâmplat.

Cred că s-ar putea ca una dintre cauze să fie că ne-am căsătorit prea devreme, eram prea tineri, ne vedeam unul pe altul cu alți ochi, poate, nu știu. Dar, cumva, drumurile noastre s-au despărțit, la un moment dat.

Nu mă întreba în ce moment, că nu îmi aduc aminte când, ce, cum. La un moment dat, era ca și cum stăteam cu un străin în casă.

Nu regret nimic din ceea ce am făcut, pentru că eu consider că am încercat să fac tot ceea ce era omenește posibil într-o relație. Eu sunt vărsător și sunt destul de cameleonică, știu să mă schimb după vremuri, după starea celuilalt.

La un moment dat, mi-am dat seama că nu mai dădea importanță identității mele, omului din mine, femeia care avea anumite dorințe, anumite așteptări, anumite năzuințe și, atunci, mi-am dat seama că, decât să stăm într-o chestie care era blocată din toate punctele de vedere, mai bine am zis OK, hai, gata, punem capăt”, a povestit Dana Săvuică, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”