Dieta care-ţi permite să bei vin şi să mănânci tort

Este posibil ca o cură să-ți permite să bei vin și în același timp să slăbești? Dar, poți oare să pierzi în greutate și încă să te bucuri de unele dintre lucrurile pe care le iubești, precum dulciurile? Oamenii de știință spun că da. Iată cum!

RomaniaTV.net
23 ian. 2017, 13:39
Dieta care-ţi permite să bei vin şi să mănânci tort

Cercetătorii de la Universitatea din Sydney au dezvăluit rezultatele unei cercetări recente care au avut ca scop să confirme sau nu că dieta poate ajuta la pierderea în greutate pe termen lung. Și asta pentru că, atunci când vrei să slăbești, este mai rentabil să facă sacrificii mici pe o perioadă lungă de timp (în loc să te înfometezi și să mănânci doar salată săptămânal!)

Citeşte şi  Ce e bine să mănânci sau să eviţi în funcţie de grupa de sânge

Important este să ajustezi aportul alimentar

Specialiștii spun că dacă te cântărești zi de zi și ajustezi aportul alimentar, vei descoperi care este greutatea ta corporală inițială. Așa că, dacă vreodată ai observant că ai pus pe tine două sau trei kilograme, vei ști ce alimente au dus la creșterea în greutate și vei renunța la ele pentru un timp.În plus, un nou studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea de Stat din Washington arată că un consum regulat de vin te poate ajuta, de fapt, să pierzi în greutate! Cum? Nu depăși două pahare pe zi și consumă-le numai seara.

Dar cum funcționează?

Ei bine, vinul conține resveratrol, de la struguri, un tip de polifenol, care stimulează arderea grăsimilor. Polifenolii din fructe, inclusiv resveratrolul, împiedică oxidarea grăsimilor alimentare, astfel încât corpul nu va mai fi suprasolicitat. Aceste substanțe ajută la menținerea corpului în echilibru și previn obezitatea și disfuncțiile metabolice.Ține cont că este posibil ca această dietă să nu se potrivească tuturor, dar este cu siguranță o modalitate de a reuși să pierzi în greutate, fără prea mult efort.

Cum îți menții greutatea după ce slăbești drastic