Dieta celebră care a distrus-o pe Mirabela Dauer. Cum i-a afectat rinichii

Mirabela Dauer a trecut printr-un adevărat coșmar atunci când medicii au diagnosticat-o cu cancer, boală ce s-a extins la vezică și i-a afectat rinichii. În perioada în care a început să aibă probleme de sănătate, artista a recunoscut că a început să se simtă rău în urma unei diete celebre.

14 mai 2021, 16:17
Dieta celebră care a distrus-o pe Mirabela Dauer. Cum i-a afectat rinichii

Dieta care a distrus-o pe Mirabela Dauer. Vederta spune că deși i-a fost greu, și-a pus nădejdea în Dumnezeu şi acest lucru a ajutat-o enorm. „Aveam o oboseală şi am început cu un RMN. Mi-am făcut şi CT. Analizele mi-au ieşit bune, cu o infecţie, dar eu am mici infecţii. A venit doctorul la mine şi mi-a zis că am cancer. Apoi m-am internat la spital, iar marţi m-a pus pe masa de operaţie. Aceasta a durat 6-7 ore. După ce mi-am revenit, ţipam că vreau apă. Eram disperată. Operaţia a decurs bine. Am fost încrezătoare pentru că-L iubesc pe Dumnezeu. Am avut o tumoră ascunsă pe un rinichi. Mi-a zis că am un cancer furios şi că poate nu o să ajung la chimioterapie. Cancerul meu s-a extins la vezică. Mi-a scos 52 de ganglioni şi a început tratamentul la vezică. Telenovela mea continuă, tratamentul continuă”, a povestit Mirabela Dauer.

Dieta care a distrus-o pe Mirabela Dauer

Vedeta a avut de suferit în urma unei diete celebre, pe care au încercat-o multe femei din România, dieta Dukan, bazată pe consumul de proteine, în detrimentul glucidelor și lipidelor. „Eu nu țin nicio dietă. Am ținut, m-am săturat de diete. Nu au avut efect. Am ținut tot ce exista, inclusiv Dukan. Da, am avut probleme, am ținut 6 luni Dukan. N-am ajuns la spital, pentru că am avut norocul să am lângă mine prieteni buni care au zis Gata!, pentru că nu-mi era bine din anumite puncte de vedere. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Prea multe proteine multe, eu și așa sunt mâncătoare de carne”, a mai declarat Mirabela Dauer.

5 diete care NU trebuie urmate. Cori Grămescu vorbeşte despre riscurile dietelor de tipul „slăbire rapidă”

Marina Almășan a tras un semnal de alarmă pe blogul ei, în ceea ce privește dietele care îți pot face mai mult rău decât bine. „Printre cei care au ce spune și știu ce spun, amicul meu Cristi Mărgărit, se referea, ca de obicei, la diete. Suspiciunile Mirabelei, în puținele sale interviuri, numeau ca principal vinovat al dificilei sale probleme de sănătate, dieta Dukan, pe care o urmase câteva luni. „Dukan îți distruge organismul”, spunea Mărgărit. „Dukan te poate aduce chiar la cancere”. Căci Mirabela, dacă a urmat dieta cu pricina, dacă i-a respectat regulile nemiloase, dacă s-a înfometat săptămâni în șir, chinuindu-se să o ducă la bun sfârșit, a făcut-o pentru noi. De dragul nostru și… iertați-mă că vă spun, de FRICA noastră! Ca să nu ajungem să strâmbam din nas când o vedem. Ca să nu ne iasă pe gură nemiloasele vorbe, cu care obișnuim să ne punem la zid artiștii, împușcându-i înainte de vreme, ca să nu audă spunându-i-se pe la spate „Vai, ce a îmbătrânit”, „Vai, ce grasă e!”, „Vai, ce rău arată!”. Ca să o „lăsăm” să ne cânte cât mai mult timp cu putință”, a scris Marina Almășan.