Dieta cu banane verzi, secretul unui trup perfect. Slăbeşte 4 kilograme, în doar câteva zile

In ciuda faptului ca unii dintre nutritionisti sustin ca bananele ingrasa, altii iti propun sa topesti kilogramele in plus cu ajutorul bananelor verzi, care sunt eficiente in diete, daca sunt consumate cand si cum trebuie.

RomaniaTV.net
24 oct. 2018, 12:17
Dieta cu banane verzi, secretul unui trup perfect. Slăbeşte 4 kilograme, în doar câteva zile

Asadar, in timpul acestei cure, in fiecare dimineata, bea un pahar mare de apa calduta, apoi consuma 1-2 banane, scrie lyla.ro. Intr-o saptamana vei observa cum cel putin 4 kilograme se vor topi fara a simti senzatia de foame. Nu iti suprasolicita stomacul! Acesta este cel mai mare pericol pentru sanatatea ta.

Citeşte şi Dieta disociată, slăbeşti 10 kilograme în 9 zile

De asemenea, o alternativa la aceasta dieta este sa consumi banane verzi timp de trei zile, timp in care vei scaa de trei kilograme. E important, insa, ca apoi sa fii foarte atenta la alimentatie, intrucat risti sa le acumulezi din nou.

In cadrul acestei diete, este musai sa te hidratezi corespunzator si sa consumi cel putin doi litri de apa pe zi.

De asemenea, in timpul acestei cure de slabire n-ai voie sa consumi alte fructe si nici sa consumi alimente prajite. Este musai, de asemenea, sa mesteci bine mancarea, ca sa ajuti digestia si sa nu mananci mai tarziu de ora 19.00.

Daca tii dieta japoneza cu banane verzi trebuie sa renunti complet la zahar in aceasta perioada. Nu mai mancat nimic pana la pranz, apoi poti manca normal, insa nu mai tarziu de ora 19:00. Daca vei respecta dieta, vei reusi sa slabesti in mod sanatos 4 kilograme, in doar 7 zile.