Dieta cu cafea verde favorizează slabirea accelerată

Dieta cu cafea verde te ajuta sa slabesti, in medie, 350 g zilnic, deci aproximativ 2 kg pe saptamana. Desigur, nu este suficient sa bei doar cafea verde cat e ziua de lunga, ci va trebui sa ai si o alimentatie echilibrata

16 ian. 2023, 08:43
Dieta cu cafea verde favorizează slabirea accelerată

Dieta cu cafea verde favorizeaza pierderea rapida a kilogramelor in exces si, mai mult decat atat, impiedica refacerea depozitelor de grasime.

Boabele necoapte de cafea contin substante care, in combinatie cu cafeina, accelereaza arderea grasimilor. Prin prajire, insa, cafeaua verde pierde acidul clorogenic, principalul compus care stimuleaza arderea grasimilor din organism.

Dieta cu cafea verde te ajuta sa slabesti, in medie, 350 g zilnic, deci aproximativ 2 kg pe saptamana. Desigur, nu este suficient sa bei doar cafea verde cat e ziua de lunga, ci va trebui sa ai si o alimentatie echilibrata. Aceasta cura de slabire poate fi tinuta timp de doua pana la patru saptamani.

Cum să slăbești și să întinerești în același timp! Totul despre dieta Perricone, care durează 3 sau 28 de zile
Beneficiile consumului de cafea verde
Pe langa faptul ca favorizeaza pierderea rapida a kilogramelor in plus, cafeaua verde mai aduce cateva beneficii majore: reduce nivelul colesterolului rau, diminuand, astfel, riscul dezvoltarii afectiunilor cardiace; imbunatateste activitatea cerebrala; imbunatateste circulatia; favorizeaza detoxifierea; induce senzatia de satietate si previne mancatul excesiv.

Cum tii dieta cu cafea verde
In dieta cu cafea verde este recomandat sa consumi cafea solubila. Exista trei tipuri de cafea solubila: sub forma de pudra, de granule si congelata. Toate trei sunt la fel de eficiente datorita faptului ca pastreaza toate proprietatile boabelor de cafea.

Mirela Vaida, DIETA minune aplicată după Sărbători: „Am un secret. Singura dietă care dă rezultate la mine”
Asadar, peste o lingurita de cafea verde solubila trebuie sa adaugi apa calduta.

Ca sa beneficiezi din plin de proprietatile cafelei verzi, va trebui s-o consumi de patru ori de-a lungul zilei, astfel:
Dimineata inainte de activitatea fizica. Asta nu presupune neaparat sa mergi la sala, daca nu agreezi acest lucru. Poti face 30 de minute de miscare in casa uitandu-te la antrenamente pe YouTube sau, pur si simplu, poti face o plimbare in pas alert;

  • Dupa micul-dejun;
    Dupa pranz;
    Inainte de cina.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.