Dieta cu care Jeni Nicolau a slăbit 20 kg. În trecut, cântăreaţa a fost la un pas de moarte din cauza unei celebre diete

Ca multe dintre femei, şi cântăreaţa Jeni Nicolau s-a confruntat ani întregi cu problema kilogramelor în plus. A încercat diete peste diete, cu rezultate mai mult sau mai puţin spectaculoase, iar una dintre aceste diete a adus-o în stare gravă la spital. În ultima vreme, însă, cântăreaţa pare să fi descoperit secretul siluetei bine definite - a scăpat de nu mai puţin de 20 kg în mod sănătos şi într-un timp relativ scurt.

02 dec. 2021, 12:52

Dieta cu care Jeni Nicolau a slăbit 20 kg în ultima vreme este una sănătoasa şi deloc restrictivă. Artista a renunţat la curele de slăbire stricte la care a apelat în trecut după ce a fost la un pas de moarte din cauza celebrei cure de slăbire cu supă cu varză.

Cum arată dieta lui Jeni Nicolau

Am mâncat proteina: lapte, carne, brânză, ouă. În primele şapte zile, fără fructe şi legume, după şapte zile o zi proteină simplă, o zi proteină cu legume. Când am slăbit atât cât am vrut, am mâncat şi fructe, dar numai dimineaţa.

Am renunţat cu desăvârşire la ulei, pâine, paste şi dulciuri. Îmi fac eu dulciuri fără zahăr şi fără făină, cu banane coapte pasate. Bananele le folosesc aproape la orice în loc de zahăr, şi fulgii de ovăz pe care uneori îi transform în făină”, a declarat Jeni pentru Star Popular.

Citeste şi Casa în care s-a filmat „Singur acasă”, de închiriat pe Airbnb. Cât costă o noapte în casa aventurilor lui Kevin

La un pas de moartea din cauza dietei cu supă de varză

În trecut, Jni Nicolau a apelat la diete care de care mai renumite, dar rezultatele obţinute fie n-au fost pe măsura aşteptărilor, fie nu erau de durată. Unele i-au făcut mai mult rău decât bine. Este cazul celebrei cure de slăbire cu supă de varză, din pricina căreia câtăreaţa a ajuns în stare gravă pe patul de spital.

Am avut multe, multe kilograme în plus, scăpasem de sub control. Într-o perioada aveam peste 30 de kilograme în plus şi consideram că nu mai am pentru cine să mai slăbesc. Dacă nu îmi luam un antrenor de fitness care să mă ajute, puteam să îmi pierd viaţa.

Pentru că am luat o cură de slăbire de la cineva, în primele trei zile nu am mâncat nimic, apoi am mâncat celebra supa de varză, iar următoarele trei zile am luat nişte medicamente şi am ajuns direct în spital”, a dezvăluit artista, cu ceva timp în urmă, la Antena Stars.

Citeste şi Cine era iubita lui Ion Șmecherul, ciobanul – vedetă mort din cauza băuturii