Dieta ţinută de Larisa Iordache. Cum se menţine în formă după ce s-a retras din gimnastică: „Înainte făceam puțin abstracție la ciocolată, dulciuri”

Dieta ţinută de Larisa Iordache. Sportiva a fost nevoită să se retragă la finalul anului 2021 din gimnastică, din cauza unor probleme serioase de sănătate. Recent, s-a confruntat cu o problemă gravă la rinichi, când i-a fost depistată o infecție mare și a fost operată.

12 nov. 2022, 19:22

Dieta ţinută de Larisa Iordache. Campioana a fost pe punctul de a-și pierde rinichiul, însă, din fericire, doctorii au reușit remedieze problema și să o ajute pe gimnastă să treacă cu bine peste această cumpănă grea.

Sunt bine, chiar foarte bine. M-am recuperat foarte bine, după intervenția suferită la rinichi. Am reușit să scap doar cu două intervenții chirurgicale, nu cu trei și mă bucur că acum sunt bine, este totul sub control, merg la analize, la control, ca un om matur.

Sinceră să fiu, pentru mine nu a fost un obiectiv impus să devin antrenoare, mă gândeam că o să fac alte lucruri, după ce voi renunța la gimnastică, dar îmi place foarte tare ceea ce fac. Îmi plac copiii, iar asta mă ajută foarte mult”, a declarat Larisa Iordache, pentru Spectacola.ro.

Citeşte şi: Larisa Iordache e singură! Ce spune gimnasta despre despărțire și care a fost motivul acesteia

Dieta ţinută de Larisa Iordache

Chiar dacă e aproape un an de când s-a retras din gimnastică, Larisa Iordache arată, în continuare, foarte bine. „Din punct de vedere al alimentației, corpul meu nu mai cere atât de multe alimente. Acum mi-am învățat corpul și știu ce trebuie să mănânc și când trebuie să mănânc.

Încerc să nu exagerez, înainte clar trebuia să am trei mese pe zi, să-mi iau vitaminele corespunzător, trebuia să îmi respect mesele, cu toate că uneori nu aveam timpul necesar, pentru că fiind în București, trebuia să ajung și acasă, să-mi gătesc singură, apoi să plec la antrenament. 

Acum este un pic mai lejer. Pot să mănânc la orice oră din zi sau din noapte și mănânc doar când îmi este foame, nu mănânc doar ca să știu că am mâncat.

Când făceam gimnastică, făceam puțin abstracție la ciocolată, dulciuri, mâncam doar în cantități foarte, foarte micuțe, astfel încât să nu-mi ofere disconfort.

Acum mănânc normal, dar nu este foarte mare diferență între alimentația de atunci și cea din prezent, pentru că și atunci mergem pe aceeași mentalitate: mănânc când îmi este foame, cât cred că este suficient și nu exagerez”, a mai spus Larisa Iordache, pentru sursa menţionată mai sus.