Dieta cu care Oana Radu a slăbit 50 de kilograme: „Prima regulă şi cea mai importantă”

Dieta cu care Oana Radu a slăbit 50 de kilograme. Artista este unul dintre cele mai bune exemple de determinare, voinţă şi perseverenţă atunci când vrei să schimbi ceva în viaţa ta. Cu ajutorul soţului ei, a reuşit să ajungă la greutatea dorită, însă recunoaşte că nu a fost uşor.

23 feb. 2022, 18:25
Dieta cu care Oana Radu a slăbit 50 de kilograme: „Prima regulă şi cea mai importantă”
Dieta cu care Oana Radu a slăbit 50 de kilograme

Dieta cu care Oana Radu a slăbit 50 de kilograme. Vedeta a adoptat un regim echilibrat şi a respecatat câteva reguli de bază pe parcursul planului alimentar urmat.

Este destul de greu în ziua de azi să slăbeşti şi m-am gândit să vă dau astăzi 5 reguli pentru a slăbi. Ştiţi deja că eu am slăbit foarte multe kilograme şi din păcate mulţi dintre voi nu cred că nu m-am operat.  Când am început să ţin dieta Ducan nu aveam multe cunoştinţe despre slăbit, încercasem mai multe reţete care eşuaseră.

Prima regulă şi cea mai importantă dintre toate este că trebuie să ne schimbăm alimentaţia. Vă sfătuiesc să mergeţi în magazine mai mari… pentru că veţi găsi dulciuri pentru diabetici sau chiar şi pentru oameni normali, dar fără zahăr… care te ajută şi îţi mai păcălesc ambiţia pentru că ai nevoie la un moment dat de un restart. 

Regula numărul doi, la fel de importantă că prima: eu mănânc până în ora cinci… la ora cinci după-amiaza este ultima mea masă. Este o regulă foarte importantă şi am aplicat-o şi în perioada de menţinere, mâncând până în ora cinci m-a ajutat foarte mult să-mi menţin greutatea.

Regula numărul trei: Nu există cheat day… ziua în care poţi mânca orice se afla doar în etapa în care tu ai ajuns la o greutate.

Regula numărul patru: sportul are o foarte mare importanţă. Dacă sunteţi la fel de grăsuţi cum am fost şi eu, pielea voastra se va lăsa şi veţi ajunge în situaţia mea să trebuiască să vă operaţi braţele. Regula numărul cinci… nu se asociază niciodată carbohidraţii cu proteinele.

Pe lângă dieta, de la care nu m-am abătut nici măcar o dată, am mers zilnic la sală, unde două ore am făcut aerobic şi evident „am tras de fiare”. Trebuie să ştiţi că aveţi nevoie de un instructor, pentru că singuri nu o să vă descurcaţi.

De trei ori pe săptămână am mers la masaj. Sala şi masajul mi-au ajutat pielea. Dacă vreţi să slăbiţi mult, trebuie să ştiţi că aveţi nevoie de ele, pentru că pielea voastră să reacţioneze bine.

Pe tot parcursul dietei, am fost supravegheată de medici, mi-am făcut analizele o dată pe lună, pentru că mi-am dorit să slăbesc, dar nu să mă îmbolnăvesc.

 Pe lângă acestea, am luat constant vitamine pentru păr şi piele. Pe lângă regim, sală şi masaj, am luat suplimente alimentare pentru slăbit. Acestea sunt complet naturale, conţin doar plante.

Ajută la arderea grăsimilor şi ajuta metabolismul. în curând, o să postez pe Facebook-ul meu site-ul de unde le puteţi achiziţiona„, a menţionat Oana Radu, potrivit diete24.ro.

Dieta cu care Oana Radu a slăbit 50 de kilograme

Ziua 1

Mic Dejun: Omletă din 3 albuşuri (albuturile de la 3 ouă), cu 10 felii de castravete

Prânz: Smoothie din doi morcovi, o portocală şi 1/2 sfecla roşie

Cina: Smoothie din 1 castravete, puţin ghimbir, spanac

Citeşte şi: Oana Radu, dezvăluiri dramatice despre iubitul ei care a murit incendiat: ”Lumea se aștepta să mă sinucid în groapă”

Ziua 2

Mic Dejun: Omletă din 3 albuşuri (albuşurile de la 3 ouă), cu 10 felii de castravete

Prânz: Smoothie din două portocale, o grefă şi ananas

Cina: Supa crem- de ciuperci (Ciuperci fierte, păstarnac fiert şi puţin lapte de soya pentru fluidizare)

Ziua 3

Mic Dejun: 3 Albuşuri fierte cu 10 felii de castravete

Prânz: Supa crema de ciuperci (Ciuperci fierte, păstarnac fiert şi puţin lapte de soya pentru fluidizare)

Cina: Smoothie din două grefe şi două kiwi

Ziua 4

Mic Dejun: Salată de măr cu ananas şi scorţişoară, un vârf de făină de seminţe de în (Un măr tăiat cubuleţe, trei felii de ananas şi un vârf de scorţişoară peşte cu un vârf de făină de seminţe de în)

Prânz: Supa crema de morcovi (morcovi fierţi, păstarnac fiert, lapte de soya)

Cina: Smoothie de castraveţi, ghimbir, lămâie şi pătrunjel

Ziua 5

Mic Dejun: Patru albuşuri fierte, 2 ardei verzi, 1/2 avocado

Prânz: Supa crema de brocoli (brocoli fiert, spanac fiert, lapte de soya)

Cina: Piure de spanac (spanac fiert, sare, piper după gust).