Oana Radu, dezvăluiri dramatice despre iubitul ei care a murit incendiat: ”Lumea se aștepta să mă sinucid în groapă”

Oana Radu a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare. Nimeni nu știa aceste aspecte ale trecutului ei, în afara celor foarte apropiați.

18 ian. 2022, 16:47
Oana Radu, dezvăluiri dramatice despre iubitul ei care a murit incendiat: ”Lumea se aștepta să mă sinucid în groapă”

Oana Radu a vorbit, cu ochii în lacrimi, în cadrul emisiunii „În Oglindă”, despre relația frumoasă cu Alin Mihai Suflea. Din nefericire, tânărul a avut parte de un final tragic, a fost incendiat de un vecin.

Oana a povestit ce a simțit când a aflat de teribilul incident și cum a reușit să treacă peste această pierdere.

” Moartea lui Alin pentru mine este un capitol pe care nu am să-l uit niciodată. Nimeni n-o să știe niciodată de câte ori am fost la el la mormânt, singură, pentru că nu o să mă pozez și nu o să postez pe Facebook, cum probabil se așteaptă lumea să fac.

Nu sunt genul de persoană care să jelească în public sau să jelesc la înmormântări, pentru că nu asta înseamnă durerea. Sunt sigură că Alin este împăcat cu tot ceea ce eu fac, pentru că el știe foarte bine ce a fost între noi. Lumea se aștepta să mă sinucid în groapă. Îți jur. La asta se așteptau.

Citește și Ce cadou a primit Oana Radu de la iubitul ei. A scos din buzunar nu mai puțin de 9.000 de euro pentru a o surprinde pe artistă

Nu putem să ne imaginăm cât de dureroasă este treaba asta pentru un părinte, nu vreau să-mi imaginez prin ce a trecut mama lui sau familia lui.

Si sunt sigură că oamenii își puneau întrebări: De ce i s-a întâmplat copilului meu și nu i s-a întâmplat ei?. Eu nu pot să plâng așa la comandă. Eu în ziua înmormântării lui am fost paralizată emoțional. Dacă atunci cădea un meteorit și toți fugeau, eu rămâneam așa acolo. Nu aveam putere de reacție, eram șocată. Eram șocată că un om pe care-l știi nu mai e dintr-o prostie.

Nu vreau să empatizeze nimeni cu mine. Nu vreau să fie nimeni de acord cu mine, oricum pe mine oamenii m-au judecat mereu, sincer. Nu-mi pasă. Am primit comentarii: Speri să mori/ Sper să iei și tu foc/ Sper c-o să-ți moară și tie copilul. Oamenii m-au făcut praf. Încă n-am murit, n-am crăpat. Am rămas datoare, după relația precedentă. Veneau (datoriile) din împrumuturile noastre. Era vina mea, nu era vina lui Alin. Dar cumva, aici, e ideea că e foarte important să ai un partener, in general spun, să tragă la aceeași căruță. Cătălin pentru mine a fost salvarea vieții mele. Toată viața mea o să-i mulțumesc”, a povestit Oana Radu, despre fosta ei relație, cu Alin Mihai Suflea, în emisiunea lui Mihai Ghiță.

Citește și Oana Radu, declarații despre relația toxică cu soțul ei: „Toate certurile pornesc de la subiectul mâncare. Mănânc pe ascuns” VIDEO