Dieta cu castraveti. Scapa de pana la 7 kg intr-o saptamana

Castravetele este o leguma usor de digerat, bogata in apa, in fibre, in vitaminele B, C si E si in minerale precum calciu, zinc, magneziu. Contine maximum 20 de kilocalorii, ceea ce il face ideal in curele de slabire. Dieta cu castraveti te ajuta sa scapi de aproximativ sapte kilograme in doar o saptamana si asta fara sa simti deloc senzatia de foame.

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 04:03
Dieta cu castraveti. Scapa de pana la 7 kg intr-o saptamana

Singurul dezavantaj al acestei diete esta faptul ca meniul nu este foarte variat, in fiecare din cele sapte zile fiind acelasi. Rezultatul final, insa, merita acest mic sacrificiu.

Dieta cu castraveti te ajuta sa scapi nu doar de kilogramele in exces, dar si de toxine. In plus, castravetele are proprietati diuretice, astfel incat consumul lui previne retentia de apa.

Te mai poate interesa: Dieta cu apa. Scapa de 6 kg in 21 de zile

Dieta cu castraveti pas cu pas

Iata cum arata meniul in cadrul acestei diete:

Mic-dejun: doua oua fierte tari sau 150 g piept de pui la gratar sau 150 g ton, salata de castraveti;

Gustare: un mar sau o portocala;

Pranz: o salata de castraveti, 150 g piept de pui la gratar sau o felie de paine neagra/intermediara prajita

Gustare: shake preparat din castraveti, spanac, mar

Cina:  300 g salata de fructe. Alege dintre: mar, portocala, piersica, pepene galben, kiwi.

Consuma zilnic minimum doi litri de apa plata si doua cani de ceai verde (dar nu inainte de culcare). Mai poti bea o cafea neindulcita zilnic si orice fel de ceai neindulcit. Nu ai voie sa consumi deloc alcool sau bauturi carbogazoase, cu exceptia apei minerale.

Daca pe parcursul zilei ti se mai face foame, mai poti consuma castraveti cruzi si iaurt dietetic. Foarte important, ultima masa nu trebuie luata mai tarziu de ora 20.00. Dupa aceasta ora, mai poti bea doar apa plata.  

Poti potenta efectele dietei daca faci orice forma de miscare. Chiar si 30 de minute de plimbare in pas alert ajuta mult procesul de slabire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.