Dieta cu ceai de patrunjel. Mai putin cu 5 kg intr-o saptamana fara efort

Daca vrei sa ai rezultate cu adevarat spectaculoase, renunta complet la dulciuri, la produse de patiserie, la fast-food, la prajeli, la alimente bogate in grasimi.

28 nov. 2020, 13:17
Dieta cu ceai de patrunjel. Mai putin cu 5 kg intr-o saptamana fara efort

Dieta cu ceai de patrunjel este una extrem de usoara, care te ajuta sa slabesti pana la 5 kg in doar o saptamana. Nu presupune meniuri stricte, insa va trebui sa adopti o alimentatie echilibrata.

Beneficiile consumului de patrunjel pentru sanatate

Patrunjelul este bogat in proteine, vitaminele C si K, betacaroten, uleiuri esentiale active, flavonoide, fier, calciu, fosfor, mangan, sulf, inositol.

Dieta cu ciorba. Slabesti 6 kg in 2 saptamani fara sa te infometezi

Dintre nenumaratele beneficii pe care consumul de patrunjel le aduce organismului, le amintim pe urmatoarele: elimina toxinele din organism, trateaza afectiunile inimii, regleaza nivelurile hormonale, calmeaza durerile in reumatism si guta.

Citeste si: Dieta cu avocado. Slabeste in mod sanatos pana la 5 kilograme in 2 saptamani

Cum prepari ceaiul de patrunjel

Dieta cu ceai de patrunjel

Intr-un litru de apa care fierbe, adauga 5 linguri de patrunjel tocat. Lasa-l sa mai fiarba cateva minute, apoi da la o parte recipientul de pe foc si mai lasa ceaiul sa se infuzeze timp de 20 de minute. Dupa scurgerea timpului, strecoara ceaiul si bea o cana din el. Restul lasa-l sa se raceasca complet. Il poti bea caldut sau rece, dupa preferinte. La nevoie, indulceste-l cu o lingurita de miere. Desi ideal ar fi sa nu o faci daca il poti bea ca atare.

Consuma-l de-a lungul unei zile. Insa evita sa o faci seara tarziu pentru a nu exista riscul de a te trezi sa mergi la baie. Ideal ar fi sa-l distribui in felul urmator: o ceasca dimineata pe stomacul gol, una dupa-amiaza si una cu trei-patru ore inaine de culcare.

Dieta cu ceai de patrunjel. Alimente permise vs alimente interzise

Daca vrei sa ai rezultate cu adevarat spectaculoase, renunta complet la dulciuri, la produse de patiserie, la fast-food, la prajeli, la alimente bogate in grasimi, la bauturi acidulate si la alcool, daca este cazul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.