Dieta cu ciorba. Slabesti 6 kg in 2 saptamani fara sa te infometezi

Dieta cu ciorba este foarte usor de tinut si are rezultate spectaculoase. Pe langa faptul ca favorizeaza topirea kilogramelor in exces, ajuta si la detoxifierea organismului. In plus, este hranitoare, plina de vitamine si minerale, astfel incat, la sfarsitul dietei, nu te vei confrunta cu carente nutritionale.

RomaniaTV.net
13 nov. 2020, 07:27
Dieta cu ciorba. Slabesti 6 kg in 2 saptamani fara sa te infometezi

Dieta cu ciorba poate fi tinuta pe o perioada indelungata. Poti incepe cu doua saptamani, daca ai de slabit doar cinci – sase kilograme, sau o poti prelungi pana la jumatate de an, daca este necesar sa scapi de 25 – 30 kg.

Ciorba este un fel de mancare complet si echilibrat din punct de vedere nutritional. Hidrateaza si hraneste cu putine calorii. Un mare avantaj al consumului de ciorba este faptul ca este satioasa, tinand de foame cel putin doua-trei ore.

12 retete de ciorbe si supe populare la romani, de la CIORBA DE PERISOARE, la CIORBA DE BURTA

Dieta cu ciorba pas cu pas

Poti consuma ciorbe de legume sau ciorbe cu carne atat timp cat carnea folosita nu este grasa. Ciorba de burta sau cea de porc sunt excluse, la fel adaosul de smantana. Poti inlocui, insa, smantana cu iaurt degresat.

De asemenea, nu este recomandat sa adaugi in ciorba nici paste fainoase sau cartofi. Te poti abate de la aceasta regula o zi pe saptamana, insa, in ziua respectiva, limiteaza cantitatea la doua ciorbe.

Dieta cu ciorba Ziua 1

In aceasta zi, pe langa ciorba, poti manca fructe. Sunt excluse, insa, cele cu continut mare de zahar, cum sunt bananele, strugurii, perele sau prunele.

Ziua 2

Ziua a doua a dietei este ziua legumelor. Mananca orice fel de legume, exclus cartofii. Le poti consuma fie sub forma de salata, fie pregatite la abur sau sotate. Nu folosi foarte mult ulei la prepararea lor. Este suficient sa pulverizezi uleiul, de preferat cel de masline. Poti manca ciorba ori de cate ori ti se face foame.

Ziua 3

In aceasta zi, poti manca atat fructe, cat si legume si, desigur, ciorba.

Ziua 4

Este ziua lactatelor. Pe langa ciorba, consuma lapte si iaurt degresate. De asemenea, pe parcursul acestei zile poti avea o masa la care sa consumi 100-150 g branza proaspata cu continut scazut de grasimi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.