Dieta cu efect rapid te ajută să scapi de 5 kg în doar 7 zile

Fiecare dintre noi a fost, cel putin o data, in situatia de a avea nevoie sa slabeasca in foarte scurt timp. Ei, bine, exista o dieta cu efect rapid, care te ajuta sa scapi de aproximativ 5 kg intr-o saptamana.

06 dec. 2020, 10:03
Dieta cu efect rapid te ajută să scapi de 5 kg în doar 7 zile
Dieta cu efect rapid

Dieta cu efect rapid. Dezavantajul acestei cure de slabire este, insa, acela ca, odata cu revenirea la alimentatia obisnuita, kilogramele se pot acumula la loc. Nu este, totusi, obligatoriu ca acest lucru sa se intample daca continui sa ai o alimentatie echilibrata, fara excese, dupa finalizarea dietei.

Dieta cu efect rapid presupune consumul unui singur tip de alimente in fiecare zi. Poate parea monotona, insa cu siguranta rezultatele te vor motiva sa continui sa o urmezi pana in cea de-a saptea zi.

Dieta cu efect rapid pe zile

Ziua 1 – legume

In aceasta zi, poti manca ori de cate ori ti se face foame legume crude, fie sub forma de salate, fie ca atare. Consuma rosii, castraveti, ardei, ridichi, ceapa verde, salata verde, varza, spanac sau morcovi. Daca optezi pentru salata, asezoneaz-o cu o lingurita de ulei de masline, zeama de lamaie, sare si piper. De asemenea, poti bea si un pahar de smoothie in care sa adaugi, pe langa legume, si patrunjel.

Ziua 2 – fructe

In aceasta zi, poti consuma fructe proaspete cu exceptia bananelor, strugurilor, prunelor si perelor, care sunt bogate in zahar. Privilegiaza citricele, merele, kiwi, fructele de padure, mango, kaki. Ca si in cazul legumelor, si pe acestea le poti consuma sub forma de smoothie. Sau, daca preferi, poti face salata de fructe, dar, bineinteles, va trebui sa nu adaugi zahar deloc, cel mult o lingurita de miere.

Citeste si Dieta cu efect garantat te ajută să scapi de 2 kg pe săptămână

Ziua 3 – lactate

Consuma lapte, iaurt si branza, toate cu continut scazut de grasimi.

Ziua 4 – legume si fructe

Este ziua in care poti diversifica putin meniul. Atat fructele, cat si legumele trebuie consumate in stare proaspata. Singura regula este sa nu le mananci unele dupa altele, ci la distanta de cel putin doua ore. Legumele le poti consuma ca atare sau in salate. De asemenea, iti poti prepara smoothie-uri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.