Dieta cu ghimbir te ajuta sa slabesti sanatos 2 kg pe saptamana. Poate fi tinuta pe termen lung

Dieta cu ghimbir nu este o dieta stricta, care sa presupuna doar consumul anumitor alimente. Are la baza niste principii care trebuie respectate pentru rezultate optime

14 oct. 2022, 06:24
Dieta cu ghimbir te ajuta sa slabesti sanatos 2 kg pe saptamana. Poate fi tinuta pe termen lung

Dieta cu ghimbir nu este chiar ceea ce se numeste o dieta spectaculoasa, intrucat nu promite rezultate rapide. Este, insa, o metoda de slabire sanatoasa, care te va ajuta nu doar sa scapi de kilogramele in exces, dar si sa o faci fara sa ti se lase pielea si fara sa dezvolti carente de vitamine si minerale.

Este o dieta pe care o poti tine timp de o saptamana sau atat de mult cat doresti. Vei slabi, in medie, 2 kg pe saptamana. Nu vei avea, insa, senzatia de foame permanenta si nici nu iti va lipsi energia.

Dieta banală cu care Dana Săvuică a dat jos 5 kilograme pe săptămână. Culmea, conţine şase mese pe zi!
Dieta cu ghimbir se bazeaza pe consumul ceaiului de ghimbir la cele trei mese principale, dar si intre mese. Trebuie sa ajungi la doi litri de ceai zilnic. Acest ceai regleaza metabolismul si ofera energie organismului.

Dieta de slăbire recomandată de fitoterapeutul Ovidiu Bojor face minuni pentru siluetă. Kilogramele pierdute nu se mai întorc niciodată
Recomandari in dieta cu ghimbir
Dieta cu ghimbir nu este o dieta stricta, care sa presupuna doar consumul anumitor alimente. Are la baza niste principii care trebuie respectate pentru rezultate optime. Iata care sunt acestea:

Nu trebuie sa consumi zilnic mai mult de 1.400 – 1.500 de calorii. Exista o sumedenie de aplicatii pe telefon care te pot ajuta la inceput sa tii socoteala caloriilor. Cu timpul, vei invata sa aproximezi din ochi si totul va merge mai repede.

Renunta la alimentele prajite, grase, la produsele zaharoase, de patiserie, la bauturile alcoolice si acidulate. Privilegiaza fructele si legumele, carnea slaba, pestele, lactatele cu procent redus de grasime. Poti prepara legumele sub forma de salata, la grill sau sotate. De asemenea, carnea si pestele trebuie preparate la grill, la cuptor sau fierte.

Respecta cu sfintenie cele trei mese principale pe zi. La nevoie, introdu intre mese si doua gustari. Acestea pot fi: un fruct, o leguma, un iaurt mic degresat, doua-trei rondele de grau sau orez expandat, o mana de fructe oleaginoase (alune, migdale, caju neprajite).

Cu 20-30 de minute inainte de micul-dejun, bea doua cani de ceai de ghimbir.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.