Dieta cu hrean. Secretul unei talii cu 8 cm mai subţiri în doar o lună

Pentru rezultate optime, hreanul se consuma in combinatie cu miere de albine si lamaie. Acest amestec este bogat in vitaminele B si C si in minerale precum calciu, magneziu, fosfor.

12 mai 2023, 08:49
Dieta cu hrean. Secretul unei talii cu 8 cm mai subţiri în doar o lună

Dieta cu hrean este metoda optima de a topi kilogramele in plus atunci cand nu esti dispus sa renunti la alimentele preferate. Desigur, exista unele restrictii alimentare si in cadrul acestei diete, insa ele nu sunt majore.

Pentru rezultate optime, hreanul se consuma in combinatie cu miere de albine si lamaie. Acest amestec este bogat in vitaminele B si C si in minerale precum calciu, magneziu, fosfor. 100 g hrean contin aceeasi cantitate de vitamina C ca si citricele, 50 mg. In hrean, insa, vitamina C se gaseste in combinatie cu fitoncide, substante antibiotice.

Mihaela Bilic, dietă cu care arată fabulos la 52 de ani: „Beau lapte ca un bebeluş, mănânc o dată-n zi, nu îmi place apa”. Detalii despre „dieta săracului”
Atat hreanul, cat si lamaia stimuleaza arderile, accelerand procesul de slabire. In plus, acest mix de ingrediente combate retentia de apa din organism.

Beneficiile consumului de hrean
Pe langa faptul ca favorizeaza slabirea, hreanul are o gramada de alte beneficii: avand un puternic efect antibacterian, distruge bacterii si ciuperci daunatoare organismului. De asemenea, previne raceala si gripa, scade nivelul colesterolului „rau” si vindeca migrenele.

Este eficient si in cazul persoanelor care se confrunta cu lipsa apetitului. Substanta responsabila de gustul picant al hreanului creste secretia de suc gastric si reda pofta de mancare.

Cum tii dieta cu hrean
In perioada in care urmezi dieta cu hrean, este necesar sa renunti la alimentele prajite, la produsele fast-food, la dulciuri, la bauturi acidulate si alcool. Privilegiaza consumul de legume si fructe, de carne slaba si peste, de oua si lactate degresate si respecta cele trei mese principale pe zi. La nevoie, poti apela si la o gustare intre mese.

Salata verde, beneficii majore pentru sănătate. De ce este bine să o cosumi zilnic şi care este cea mai eficientă dietă de slăbire cu salată verde
Consumul de apa este foarte important in aceasta perioada. Incearca sa ajungi la 2-3 litri de apa pe zi. In cantitatea asta, pot intra si ceaiurile de plante, ideal neindulcite sau indulcite cu o lingurita de miere.

Daca respecti aceste recomandari, la capatul celor patru saptamani de dieta vei reusi sa slabesti in jur de 7-8 kg, iar talia ta va fi cu 6-8 cm mai subtire.

Dieta cu hrean permite consumul hreanului si ca garnitura la tocanite sau fripturi.

Amestecul pe baza de hrean se prepara din 150 g hrean, 4 lamai ecologice si 7 lingurite de miere. Da hreanul pe razatoare si taie lamaile bucati (cu tot cu coaja). Amesteca cele doua ingrediente, apoi adauga mierea de albine si amesteca din nou. Pune acest mix intr-un recipient de sticla si depoziteaza-l la rece.

 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.