Mihaela Bilic, dietă cu care arată fabulos la 52 de ani: „Beau lapte ca un bebeluş, mănânc o dată-n zi, nu îmi place apa”. Detalii despre „dieta săracului”

Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, a dezvăluit care este dieta cu care se menține în formă la 52 de ani.

07 mai 2023, 18:33
Mihaela Bilic, dietă cu care arată fabulos la 52 de ani: „Beau lapte ca un bebeluş, mănânc o dată-n zi, nu îmi place apa”. Detalii despre „dieta săracului”
Mihaela Bilic aruncă bomba despre revolta împotriva lanțurilor de fast-food

Invitată în emisiunea FRESH by UNICA, Mihaela Bilic a dezvăluit că mănâncă o singură dată pe zi. „Eu mănânc o dată-n zi, nu îmi place apa și am recunoscut-o, adică sunt consecventă în afirmații. Beau lapte precum un bebeluș, beau ceai, mânânc ciorbă, nu-mi place apa, nu beau apă! Și, altfel, mănânc puțin, pentru că ăsta este metabolismul, asta este alegerea mea, sunt o persoană sedentară, leneșă și comodă. Nu am reușit să fac din sport un prieten și un aliat și, atunci, în momentul în care nici nu faci mișcare, trebuie să tai și mai mult din aportul caloric. M-am auto-condamnat la această restricție de cantitate și sărăcie din punct de vedere caloric, însă, atunci când mănânc, mănânc tot ce îmi place. Nu am nicun fel de interdicții, nu mi-e frică să mănânc merdenele, șnițel, catofi prăjiți. Este adevărat, însă, că este rar și cantitatea este mică. Atunci când spun merdenele, nu știu dacă am mâncat în ultimele 5 luni, dar, în capul meu, faptul că am permisiunea și că nu este interzis, contează. La fel și cartofii prăjiți, cred că am mâncat acum 3 luni, dar, din nou spun, nu îmi interzic nimic și încerc pe perioada zilei să mă amăgesc, să amân”, a spus Mihaela Bilic, în emisiunea Fresh by Unica.

Mihaela Bilic ne învață cum să avem un regim alimentar corect: „Pauzele lungi și dese, cheia marilor succese”

Cum păcălește Mihaela Bilic foamea. „Dacă îmi este foarte foame, mai iau un covrig cu un lapte bătut, mai mănânc o banană sau o supă cremă, astfel încât să trag de timp și să ajung la masa de seară. O dată-n zi este, dar e seara, când pot să stau relaxată la masă și să am această bucurie că mi se cuvine o masă-n zi. E o chestiune de antrenament și de perseverență. Nu mă mai întreb îmi place, nu-mi place. Este o realitate. E o chestiune de realism și de a pune un echilibru între silueta pe care ți-o dorești și puțina mâncare pe care poți să ți-o mai permiți. De multe ori fac comparație, apropo de bugetul financiar… Sunt un om sărac, din punct de vedere buget de calorii și mă comport în consecință. Un om sărac nu se duce la mall și nu se uită cu jind la toate vitrinele alea, pentru că știe că în buzunar n-are decât 3 lei. Deci, eu încerc să am contact minim cu mâncarea, tocmai ca să nu-mi aduc aminte în fiecare moment că sunt un om sărac”, a adăugat Mihaela Bilic.

Secretul tinereții fără bătrânețe. Mihaela Bilic dezvăluie proteina care face minuni: „Se găsește exclusiv în produsele de origine animală”

Dieta oamenilor care nu au mulți bani. Mihaela Bilic a zis în sfârșit secretul. Cum să slăbești 30 kg în 6 luni, cu doar șase lei pe zi 

Medicul nutriționist Mihaela Bilic nu a stat o clipă pe gânduri și a explicat că până la operații de micșorare a stomacului sau mult mai drastica dietă Dukan, există câțiva pași pe care oamenii îi pot face. Și vor da chiar și rezultate atât timp cât vei aplica totul.

Cum poți să slăbești cu bani puțini, dieta oferită de Mihaela Bilic
Astfel, pentru oamenii care nu au foarte mulți bani să țină un regim aparte, Bilic a explicat că există o soluție salvatoare. Sănătoasă cât cuprinde. Concret, o oală mare de ciorbă, care costă 30 de lei, din care oamenii pot să trăiască liniștiți nu mai puțin de cinci zile. Și da, putem să discutăm despre miracole. Citiți cât se poate de bine, medicul nutriționist, un adevărat influencer în domeniu a transmis că se poate slăbi și 30 de kilograme în șase luni în acest fel.

„O dietă cu atât de multe proteine și pe o perioadă lungă trebuie cu supraveghere medicală, dar, altfel, până acolo, eu aș spune hai să facem dieta omului sărac care mănâncă ciorbă de două ori pe zi”, a afirmat medicul nutriționist, în emisiunea lui Marius Tucă

Bun, dar cum putem să transformăm în realitate aceastp dietă. Nimic mai simplu, spune Mihaela Bilic. Aceasta a venit cu idei clare și a explicat că această dietă a omului sărac, bazată numai pe ciorbă și o cafea cu lapte dimineața dă rezultate minunate în 3-6 luni.

“Eu zic că slăbești, în șase luni de zile eu cred că slăbești, nu știu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceți să faceți facila operație de tăiere de intestine, faceți această experiență voi pentru voi.

În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverența trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare.100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă și Paște și Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de țară”, a spus Mihaela Bilic.

Nutriționistul a mers pe această idee până la capăt. „Încercați cu două ciorbe pe zi și dimineața, nu știu, o cafea cu lapte, și veți slăbi mai mult de 30 de kilograme în șase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbește nu știu între 20 și 30 de kilograme”, a mai zis Bilic.

Cu toate acestea, nutriționistul a tras și un semnal de alarmă. A precizat că după un astfel de regim, cei care au slăbit trebuie să-și mențină greutatea. “Important este ca după ce ai slăbit să rămâi acolo. Intri într-un ritm în care chiar o să-ți facă bine”, a mai zis Mihaela Bilic