Dieta cu lămâie. Uite cum topeşti instant kilogramele în plus. Rezultatele sunt spectaculoase

Dieta cu lămâie te ajută să topeşti instant kilogramele în plus. Este destul de simplă şi se ţine timp de două săptămâni. După această perioadă te vei alege cu o siluetă de invidiat.

17 feb. 2022, 09:34
Dieta cu lămâie. Uite cum topeşti instant kilogramele în plus. Rezultatele sunt spectaculoase

Dieta cu lămâie face minuni atunci când vine vorba despre kilogramele în plus. În doar 14 zile vei slăbi 5 kilograme.

Dieta cu lămâie. Rezultate spectaculoase într-un timp foarte scurt

Pe lângă faptul că te ajută să slăbeşti spectaculos, această dietă magică detoxifică şi organismul. Tot ce trebuie să faci este să bei zilnic un pahar cu apă caldă şi lămâie. Atenţie, licoarea mahică se bea pe stomacul gol, imediat după ce te-ai trezit.

Respectă cu stricteţe această regulă timp de două săptămâni şi vei vedea rezultate spectaculoase. Nu doar că vei pierde câţiva centimetri în talie, ci te vei simţi mai sănătoasă şi mai plină de energie. Totul se datorează lămâii, care a contribuit la eliminarea toxinelor din corp.

Citeşte şi Dieta cu care Kirstie Alley a slăbit 20 kg. Consuma zilnic 1.300 calorii

Cinci motive sa bei apa cu lamaie

1. Imbunatateste sistemul imunitar. Apa cu lamaie este bogata in vitamina C si potasiu, care stimuleaza creierul si functiile sistemului nervos, si echilibreaza tensiunea arteriala. Citricele sunt bogate în vitamina C, un antioxidant important, care ajută la protejarea celulelor față de efectele dăunătoare cauzate de radicalii liberi.

Vitamina C reduce riscul de boli cardiovasculare, accident vascular cerebral (AVC) si hipertensiune arteriala. Vitamina C ajută la prevenirea sau reducerea duratei răcelii comune sau chiar a gripei la unele persoane.

2. Echilibreaza PH-ul. Lamaia este unul dintre cele mai alcaline alimente. Acidul citric odata metabolizat, nu creeaza aciditate in organism, dimpotriva o reduce.

3. Ajuta la slabire. Lamaia ajuta la reducerea poftei de mancare si contribuie la mentinerea unei diete alcaline, datorita fibrelor pectine continute de lamaie.

Totodată, antioxidanții din compoziția lămâilor îmbunătățesc rezistența la insulină și compensează efectele negative ale creșterii nivelului glicemiei, cei doi factori determinanți ai diabetului de tip 2.

Cu siguranță că, dacă ne facem un obicei din a consuma apă cu lămâie dimineața, aceasta ne va pune metabolismul în funcțiune și va ajuta corpul să se detoxifice și să elimine retenția de apă din organism.

4. Ajuta la digestie Apa in care ai pus putina lamaie ajuta ficatul sa produca bila, reducandu-se astfel fenomene precum arsurile gastrice si constipatia.

5. Elimina toxine. Fiind un puternic diuretic, apa ajuta la eliminarea toxinelor din organism prin urinari frecvente. In plus, apa cu nişte lamaie ajuta la mentinerea sanatatii tractului urinar.

Citeşte şi Cel mai sănătos regim de pe piață. Dieta Oshawa te ajută să slăbești șapte kilograme în zece zile