Dieta cu mămăligă face minuni. Reţeta fabuloasă cu care slăbeşti 15 kilograme până la Revelion

Mămăliga are efecte incredibile asupra organismului. Puţine persoane ştiu că aceasta te ajută să slăbeşti 15 kilograme în doar o lună de zile, fără prea mult efort.

15 dec. 2021, 23:24
Dieta cu mămăligă face minuni. Reţeta fabuloasă cu care slăbeşti 15 kilograme până la Revelion

Dieta cu mămăligă face minuni. Acest aliment banal este foarte eficient pentru cei care vor să slăbească. Poţi să slăbeşti chiar şi 15 kilograme în doar o lună.

Dieta cu mămăligă. Cum să slăbeşti 15 kilograme într-o lună

La micul dejun poţi să serveşti mămăligă cu brânză slabă de vaci, o felie de caşcaval şi un ou fiert. La gustare poţi savura un măr, în timp ce la prânz poţi opta pentru piept de pui la grătar cu 2 linguri de mămăligă şi o salată verde cu puţin ulei de măsline, oţet, roşii, castraveţi. A doua gustare poate fi formată din nuci sau o pungă mică de seminţe de floarea soarelui, fără sare.

Citeşte şi Alimentul-minune care înlocuiește carnea. Are un conținut bogat în proteine, previne cancerul de colon și are numeroase beneficii pentru sănătate!

Seara, poţi opta pentru o cană cu iaurt şi cereale integrale.

O femeie spune că a slăbit după ce a mâncat mămăligă cinci zile pe săptămână, timp de o lună de zile 15 kilograme.

Pentru a obţine efectele dorite, eliminaţi complet din alimentaţie dulciurile şi produsele de patiserie. De asemenea, mezelurile şi conservele sunt interzise. Sucurile, chipsurile, covrigeii, floricelele, biscuiţii şi fructele uscate, sunt alte alimente de care trebuie să uitaţi complet cât timp ţineţi această dietă.

Mămăliga, beneficii incredibile asupra sănătăţii

Pe lângă faptul că te ajută să slăbeşti, mămăliga are o mulţime de alte beneficii asupra organismului. Diminuează nivelul de stres din organism, ajută la prevenirea artritei, scade nivelul colesterolului si scade riscul de ateroscleroza si infarct. scrie sfatulmedicului.ro.

De asemenea, regleaza tranzitul intestinal si ajuta digestia, deoarece porumbul este foarte bogat in fibre.

Totodata, mamaliga consumata frecvent contribuie la reglarea concentratiei de glucoza din sange si poate sa fie utilizata inclusiv de catre persoanele diagnosticate cu diabet zaharat. Mămăliga poate fi consumată şi de către persoanele care au intoleranţă la gluten, deoarece porumbul nu conţine gluten.

Porumbul este un excelent adjuvant in prevenirea cancerului la plamani, datorita continutului mare de beta-cryptoxanthin. De asemenea, protejeaza vederea, datorita zeaxantinei pe care o contine.

Mai mult, mămăliga contribuie inclusiv la incetinirea procesului de imbatranire a creierului, datorita continutului mare de tiamine, de aceea este indicat sa fie consumat des, mai ales dupa varsta de 60 ani.

Puţine persoane ştiu că mămăliga ajută la ameliorarea răcelii, datrită conţinutului de vitamina A.

Citeşte şi Mierea, alimentul-minune pentru câini. Ce beneficii are pentru patrupezi și cum o poți introduce în hrana lor!