Dieta cu mâncare pentru bebeluşi

Nu tot ce e la modă se adoptă, dar un trend destul de recent in Europa, dieta pe baza de mâncare pentru bebeluşi face furori în rândul celebrităţilor.

RomaniaTV.net
05 sept. 2013, 09:42
Dieta cu mâncare pentru bebeluşi

Si, cum ele constituie de multe ori tiparele dupa care alegem sa ne hranim, am luat la „puricat” disputata dieta pentru a ne lamuri ce presupune si cat de sanatos e sa o abordam.

Citeste si: Dieta perfecta pentru personalitatea ta

Inventata de Tracy Anderson, antrenoarea personala de fitness a multor vedete hollywoodiene, dieta cu mancare de bebelusi vine ca o alternativa sanatoasa, rapida si gustoasa la tot palmaresul de formule de slabit despre care tot auzim.

Cateva dintre divele care s-au lasat pe mana antrenoarei ingenioase sunt actritele Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Cheryl Cole si protagonistele serialului TV Neveste Disperate. Se spune ca acestea consuma zilnic 14 portii de baby-food, urmate de o cina normala, pentru adulti, dar sanatoasa.

Citeste si: 7 alimente care nu ingrasa

Ai nevoie de aceasta dieta?

Citesti tot timpul despre noi variante de diete si de produse care iti promit obtinerea siluetei la care visezi dintotdeauna, nu-i asa? De fapt, goana dupa atingerea perfectiunii fizice si dobandirea numarului ideal de kilograme iti indica tocmai esecul global in atingerea acestui ideal.

Citeste mai multe despre dieta cu mancare de bebelusi pe Cosmopolitan.ro.