Dietă cu mere crude. Te ajută să scapi rapid de kilograme și să te lași de țigări. Medicii o recomandă

Dacă și ție îți plac merele și în același timp îți dorești să dai jos kilogramele în plus, rămâi aici și află o metodă care cu siguranță te va surprinde. Vezi mai jos.

17 apr. 2024, 09:10
Dietă cu mere crude. Te ajută să scapi rapid de kilograme și să te lași de țigări. Medicii o recomandă

Dacă și ție îți plac merele și în același timp îți dorești să dai jos kilogramele în plus, rămâi aici și află o metodă care cu siguranță te va surprinde.

Te-ar putea interesa și Rețetă frigănele cu mere. Desertul delicios al copilăriei făcut de bunica Marienka din Ucraina. Iată cât de ușor se prepară

Dacă nu știai, dieta cu mere este ideală atunci când vrei să slăbești. Mai mult decât atât, te poate ajuta să te lași de fumat!

Merele sunt cunoscute pentru conținutul lor ridicat de fibre și un număr scăzut de calorii, ceea ce le face o opțiune populară în dietele de slăbire.

Dieta cu mere este un plan de alimentație care pune accentul pe consumul de mere ca o metodă de a pierde în greutate și de a îmbunătăți sănătatea.

Iată câteva principii de bază și beneficii ale dietei cu mere:

Este bine știut faptul că mărul este un excelent stimulent al funcţiei hepatice şi protector gastric.

Fructul este unul dintre fructele cele mai bogate în vitamine (A, B-uri, E, PP, C, K) şi minerale (potasiu, calciu, fosfor, fier, magneziu etc.)

Tonic muscular şi al sistemului nervos, diuretic, depurativ, energizant şi revigorant, mărul este de ajutor într-o sumedenie de afecţiuni.

Pe lângă cele precizate anterior, este unul dintre alimentele de baza în dietele de slăbire.

Dietă cu mere

Dacă vrei să faci o schimbare și să scapi rapid de câteva kilograme în plus, îți prezentăm o dietă cu mere crude și vei avea parte de rezultate surprinzătoare!

Pentru aceasta, se mănâncă timp de două zile numai mere crude (1-2 kilograme pe zi) şi se bea numai apă fiartă şi răcită.

Curativ, mărul se foloseşte sub orice formă. De altfel, poate fi făcut infuzie, compot sau chiar compresie, însă beneficiile maxime sunt obținute atunci când mărul este consumat crud, cu tot cu coajă.

Există și afecțiuni împotriva cărora merele sunt adevărați inamici.

Împotriva colicilor abdominale se foloseşte o infuzie din trei mere, necurăţate de coajă, tăiate felii rotunde şi lăsate vreme de o oră într-un litru de apă clocotită, potrivit DoctorMax.ro.

Citește și Rețetă de plăcintă cu mere. Cel mai simplu și gustos desert de post, gata în mai puțin de o oră

Dacă adaugi şi 5-6 bucăţele de lemn dulce vei obţine un remediu eficient în bronşite şi care, surprinzător, te poate ajuta să te laşi de fumat.

Deci, e o perioadă tocmai bună pentru ca tu să te obișnuiești cu obiceiuri și mai sănătoase.