Dieta cu paste şi ciocolată: Cum arată cel mai atractiv meniu

Dieta cu ciocolata si paste este un tip de dieta fada destul de atractiva, deoarece include alimentul favorit al tuturor.

17 mart. 2015, 10:21
Dieta cu paste şi ciocolată: Cum arată cel mai atractiv meniu

Pe langa ciocolata, dieta include si paste si popcorn. Acum te vei convinge de ce acest plan suna ca si cand ar fi cea mai atractiva dieta pe care ai intalnit-o vreodata.

Iata ce inseamna planul alimentar cu ciocolata: fiecare zi este la fel din punct de vedere alimentar, asa ca va trebui sa folosesti diferite tipuri de sosuri de paste care sa aiba un continut cat mai scazut de grasimi si diferite tipuri de fructe pentru ca dieta sa ti se para cat mai putin monotona.

Micul dejun: fructe proaspete; salata de fructe; grau si cereale integrale maruntite cu lapte degresat sau iaurt si capsuni.

Gustarea de dimineata: popcorn; fructe.

Pranz: salata cu sosuri sau dressinguri cu un continut caloric scazut; spaghete.

Citeşte şi Dieta lui DUMNEZEU: Cum slăbeşti 10 kilograme într-o lună

Gustarea de dupa-amiaza: popcorn; batoane din legume; smoothie de fructe: amesteca 1/2 banana congelata, 1/2 cana de piersici congelate (sau alte fructe la alegere) cu 1 cana de lapte degresat.

Cina: paste Fettuccini cu sos de rosii cu usturoi; paste integrale primavera; salata; legume fierte sau pregatite la abur.

Gustarea de seara: popcorn; pana la 30 de grame de ciocolata.

Citeste mai mult pe feminis.ro.