Dieta cu pătrunjel. Dai și cinci kilograme jos într-o săptămână dacă urmezi acești pași simpli

Visul oricărei femei este să slăbească ușor și rapid. Visul lor e la un pas de a fi îndeplinit dacă se hotărăsc să țină această dietă simplă și sănătoasă.

07 feb. 2022, 10:51
Dieta cu pătrunjel. Dai și cinci kilograme jos într-o săptămână dacă urmezi acești pași simpli

Dieta cu pătrunjel. Deși este folosit pentru a da o aromă mai bună mâncării, pătrunjelul poate fi folosit fără probleme pentru a da jos kilogramele în plus. Această verdețea este mai bogată în vitamina C decât lămâia.

Dieta cu pătrunjel. Dai și cinci kilograme jos într-o săptămână dacă urmezi acești pași simpli

Pătrunjelul ajută la reducerea greutăţii corporale în mod sănătos, adică fără a pune în pericol echilibrul de vitamine din organism. Poți slăbi în doar șapte zile până la cinci kilograme.

Ai nevoie de frunzele şi codiţele fragede de la şase legături. Totul se toacă mărunt. Se adaugă o cantitate egală de frunze de mentă mărnunţite, o lingură de grâu pisat şi înmuiat în apă timp de 30 de minute, o roşie mai mare tăiată cubuleţe şi zeamă de o lămâie.

Această salată se mănâncă pe tot parcursul zilei, de câte ori senzaţia de foame va da târcoale. Se mai poate, de asemenea, consuma:

– la micul dejun o ceaşcă de cafea neagră sau un fruct (portocală, banană, grapefruit, căpşuni sau măr);

– la prânz un piept de pui fiert sau la grătar, după preferene, un măr sau o pară;

– iar masă de seară poate fi îmbogăţită cu un ou fier, un morcov ras şi un un măr.

Regimul trebuie urmat timp de o săptămână pentru a slabi 4-5 kilograme. Se beau cel puţin 2 litri de lichide (apă, ceai neîndulcit). Se recomandă evitarea sucurilor. cele mai cunoscute ingrediente alimentare, este folosit, de multe ori că ornament, ignorându-se beneficiile acestei plante pentru sănătate.

Ceaiul de pătrunjel, cunoscut şi ca apă de pătrunjel, este un supliment ideal în dieta dvs. pentru a pierde în greutate. Datorită capacităţii sale de a elimina toxinele, organismul va scăpa de compuşii în plus din organism.

Cu toate acestea, amintiţi-vă că pentru a pierde în greutate trebuie să urmaţi o dietă echilibrată şi un exerciţiu de rutină în fiecare zi, astfel, pătrunjelul va fi un ajutor de accelerare a metabolismului. Prin simplul consum al ceaiului, asociat cu carbohidraţi şi alimente hipercalorice, ceaiul de pătrunjel nu face minuni!

Citește și: Dieta Rina. Cum să dai kilograme jos ușor cu cel mai iubit regim de slăbit! Secretul pe care trebuie să îl știe orice român!
După cum puteţi vedea, pregătirea acestei reţete este foarte uşoară, va dura doar câteva minute. În primul rând, ai nevoie de următoarele ingrediente: 250 ml de apă, 1 linguriţă de frunze de pătrunjel, jumătate de lămâie.

Puneţi apa la fierbere. Când se fierbe, adăugaţi pătrunjelul şi aşteptaţi 2 minune. Opriţi focul. Lăsaţi infuzia timp de 10 minute. Înlăturaţi frunzele şi consumaţi. Se bea câte un pahar înaintea fiecărei mese principale. Adăugaţi câteva picături de lămâie sau miere.

Citește și: Dieta ţinută de Otilia Bilionera de la Survivor 2022: „Am devenit foarte obsedată de felul în care arăt”