Dietă cu roşii pentru o siluetă ideală la început de primăvară

Odată cu venirea primăverii, renunţăm la hainele care ne ajutau să ascundem kilogramele în plus, aşa că o dietă care să ne ajute să scăpăm de depunerile nedorite de grăsime este binevenită la început de anotimp.

RomaniaTV.net
20 mart. 2012, 12:18
Dietă cu roşii pentru o siluetă ideală la început de primăvară

Lyla.ro propune o dietă cu roşii, care te va ajuta să slăbesti 3 kilograme în 5 zile fără să te înfometezi. Mai mult decât atât, consumul de roşii ajută inima, antioxidanţii pe care aceste legume îi conţin ajutând la reglarea tensiunii.

Ziua 1

Mic dejun: o felie de pâine neagră unsă cu o linguriţă de unt sau 40 de grame de brânză, o roşie şi o cafea cu lapte.

Prânz: 50 de grame spaghetti cu sos din 5 linguri de apă, jumătate de linguriţă de vegeta, 2 linguri de tomate, zeama de lămâie, sare, piper, 2-3 cuişoare tăiate mărunt şi prajite în ulei de măsline. La această compoziţie adaugă trei cartofi tocaţi.

Cina: fierbe 50 de grame de spanac. Filtrează amestecul şi adaugă sare şi piper. Adaugă doi cartofi feliaţi şi 50 g de spaghetti, apoi rade brânză deasupra compoziţiei şi lasă să se coacă în cuptor timp de 10 minute.

Ziua 2

Mic dejun: 50 g coacaze, o piersică, 100 g căpşuni, un măr şi 75 de grame de iaurt cu conţinut scăzut de grăsime.

Prânz: sandviş cu 100 g piept de pui la grătar, o roşie şi câteva frunze de pătrunjel.

Cina: taie o ceapă şi căleşte-o cu o lingură de ulei de măsline. Adaugă 450 g roşii tăiate, sare, piper, busuioc şi apoi lasă amestecul să fiarbă timp de 20 de minute. Supa este gata.

Citeşte continuarea AICI