Dieta cu suc de roşii. Dai jos 4 kilograme într-o săptămână

Roşiile nu mai sunt doar nişte legume de sezon, pentru că se găsesc atât vara, cât şi iarna, la orice supermarket. De aceea, o cură de slăbire cu roşii e potrivită în orice anotimp.

RomaniaTV.net
25 ian. 2016, 13:27
Dieta cu suc de roşii. Dai jos 4 kilograme într-o săptămână

Rosiile sunt extrem de sanatoase si contin foarte putine calorii. 100 de grame de rosii contine jumatate din necesarul zilnic de vitamina C si de vitamina A. In plus, contin vitamine din complexul B, foarte bune pentru intarirea sistemului imunitar si vitamina E, care previne depunerea colesterolului. In plus, rosiile sunt bogate in antioxidanti care previn imbatranirea si contin salicilati, care ajuta sistemul circulator, prevenind aparitia bolilor de inima.

Datorita tuturor acestor beneficii, nutritionistii au creat o dieta care include foarte multe rosii si care promite sa te ajute sa slabesti sanatos 4 kilograme intr-o saptamana.

Citeşte şi  Dieta cu drojdie de bere: slăbeşti 4 kilograme în 2 săptămâni

Iata meniul pentru fiecare din cele 7 zile:

Ziua 1

Mic dejun: O feliuta de branza proaspata degresata sau 100 g de branza de vaci, un ou fiert, o felie de paine prajita integrala, un pahar de suc de rosii proaspat, o cafea fara zahar sau cu o jumatate de lingurita de miere.

Pranz: O salata din trei rosii cu ceapa, patrunjel si o lingura de ulei de masline, 20 g de paste, un iaurt degresat si un pahar de suc de rosii proaspat.

Cina: Un bol cu supa de rosii preparata dupa reteta traditionala, 100 g de friptura de pui la gratar si un fruct la alegere.

Citeşte continuarea pe studentie.ro