DIETA cu SUPĂ DE PUI. Cum să slăbeşti rapid în orice sezon

Dieta cu supa de pui este una dintre cele mai eficiente diete, avand in vedere ca nu supune organismul la efort maxim intern.

04 oct. 2013, 05:44
DIETA cu SUPĂ DE PUI. Cum să slăbeşti rapid în orice sezon

Cu aceasta dieta se poate pierde aproape un kilogram la cinci zile si este bazata pe un plan alimentar zilnic conceput dintr-un mic dejun bogat, format din anumite alimente si supa de pui la discretie pe tot parcursul zilei.

Aceasta dieta este deseori recomandata ca dieta de tranzitie inainte de inceperea altor diete drastice, precum dieta Atknis, Montignac sau dieta alba.

VZI ŞI: Cum funcţionează dieta cu lichide

Ca dezavantaje ale acestei diete, putem sa consideram ca monotonia gustativa este una dintre cele mai mari piedici in respectarea ei. Totodata, supa de pui trebuie preparata intr-un anumit mod:

SUPA DE PUI, Ingrediente:
Piept de pui
2 linguri de ulei de masline
Pastarnac
Telina
Morcovi
Ceapa
Usturoi
Patrunjel
Piper
Zeama de lamaie proaspata

Citeşte şi: Dieta în trei culori – Pierzi 1-2 kg pe săptămână

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie in bucati mari si se pune la fiert la foc mic. Zeama rezultata se lasa la racit si se curata de grasimea de deasupra. Apoi, se pune din nou la fiert si se adauga toate legumele. Acestea se lasa sa dea in clocot timp de opt minute si apoi se adauga piper si zeama de lamaie. Este foarte important sa evitati pe cat se poate sarea, pentru ca aceasta retine apa in organism.

Citeşte mai mult la lyla.ro