Dieta de primăvară cu miere şi lămâie

Mierea este un remediu natural excelent în lupta cu kilogramele în plus. Aceasta mobilizează grăsimile din corp, permițându-le să fie folosite pe post de combustibil pentru funcțiile normale ale organismului. În același timp, mierea de albine reduce colesterolul, purificând și curățând sângele.

29 mart. 2015, 06:38
Dieta de primăvară cu miere şi lămâie

Dieta cu miere și zeamă de lămâie (un aliment alcalin) este foarte benefică în tratarea obezității, fără ca tu să te înfometezi și să suferi din cauza lipsei de energie. Pentru această dietă naturală, trebuie să amesteci o linguriță de miere cu doua lingurițe de zeamă de lămâie (poate fi și de limetă), într-un pahar cu apă la temperatura camerei – sau cu apă călduță, nicidecum fierbinte.

Citeşte şi LĂMÂIA. Beneficii pentru frumuseţe de care nu ştiai

Ține această băutură lângă pat, pentru momentul în care te trezești, și consum-o în fiecare dimineață, pe stomacul gol. De asemenea, administrata după o masă copioasă, cu multe grăsimi, această băutură simplă și delicioasă este un digestiv eficient și un tonic pentru detoxifiere. Totodată, dacă ai un program de slăbire, reține că mâncatul sănătos și exercițiile fizice constante sunt la fel de importante.

Eliminarea toxinelor

Dacă te-ai hotărât serios să slăbești și ai în vedere pierderea unui număr mai mare de kilograme, trebuie să umbli puțin și la alimentație. În primul rând, ar trebui să incluzi în dietă alimente cu proprietăți de stimulare a metabolismului și care sunt în același timp foarte hrănitoare. Un astfel de exemplu sunt lămâile.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro

Citeşte şi Cum deosebeşti MIEREA NATURALĂ de cea CONTRAFĂCUTĂ. Iată OPT TRUCURI