Dieta de trei. Cum poți slăbi miraculos mâncând trei zile orez, trei fructe și trei legume!

Nu ai reușit încă să scapi de kilogramele în plus acumulate de sărbători? Nimic mai simplu. Tot ce trebuie să faci este să începi dieta 3 zile orez, 3 legume, 3 fructe.

10 ian. 2022, 11:34
Dieta de trei. Cum poți slăbi miraculos mâncând trei zile orez, trei fructe și trei legume!

Dieta de trei. Această cură de slăbire vine la pachet cu elemente nutritive care îți oferă posibilitatea să slăbești ușor, rapid și sănătos. Principalul beneficiu este faptul că nu trebuie să te înfometezi.

Dieta de trei. Cum poți slăbi miraculos mâncând trei zile orez, trei fructe și trei legume!

Totuși, pentru nu a întâmpina probleme, specialiștii recomandă să consumi, după această dietă, alimente din toate grupele importante de produse.

Dieta cu orez a fost folosită pentru prima dată în 1939 de un specialist în domeniul medical al Universității Duke din Statele Unite ale Americii și de atunci a fost folosită cu succes pentru tratarea obezității. Dieta se bazează pe observația Dr. Walter Kempner conform căreia oamenii din regiunile lumii în care se consumă orez ca sursă principală de alimentație, tind să aibă mai puține probleme cu obezitatea, hipertensiunea, bolile de inimă și diabetul.

Dieta 3 zile orez, 3 legume, 3 fructe are pe post de locomotivă carbohidrații sănătoși și, totodată, este slabă în grăsimi. Legumele, fructele și cerealele bogate în fibre creează cea mai mare parte a dietei, dar există perioade în care trebuie să mănânci doar fructe și cereale, ca o cură de detoxificare. În plus, dieta conține nu doar cele 3 elemente, ci și lactate fără grăsimi. Alcoolul este complet scos din ecuație.

În prima fază a dietei vei consuma zilnic doar 800 de calorii, ca mai apoi să crești aportul la 1000 de calorii, până în momentul în care obții greutatea dorită. În faza finală de întreținere, vei consuma mai multe calorii, dar dieta va continua să fie săracă în calorii, grăsimi și sare și bogată în fructe, legume și cereale. Este bine de știut faptul că Asociația Americană de Nutriție consideră că este nevoie de consumul a 1.600 de calorii zilnic pentru a avea o nutriție bună. Prin urmare, este necesară o atenție deosebit de mare când începi o dietă atât de restrictivă.

Meniul este împărțit în porții de amidon, fructe, legume și lactate. O porție de amidon poate fi o felie de pâine, 1/3 de cană de orez sau 1/2 de cană de paste. Fructele pot fi fie un singur fruct întreg, fie o cană de fructe diverse. Produsele lactate constau într-o cană de lapte sau iaurt sau 1/2 de cană de brânză de vaci.

Alimentele pe care le poți consuma în această dietă:

-Fructe proaspete
-Legume
-Fasole cu conținut scăzut de sare
-Cereale integrale
-Proteină slabă
-Produse lactate fără grăsimi

Alimente interzise în această dietă:

-Junk food
-Băuturi carbogazoase
-Sucuri de fructe îmbuteliate
-Dulciuri
-Mâncare semipreparată
-Mâncare prăjită
-Făină rafinată, zahăr rafinat și alimente cu grăsimi nesănătoase

Citește și: Dieta cu SLĂNINĂ face furori printre vedete. Trucul pe care trebuie să îl știe româncele să slăbească simplu și ușor