Dietă draconică! Mihai Dedu a slăbit 36 de kilograme, după o provocare lansată de Corina Caragea: „Nu e sănătos ce am făcut! Am mâncat, timp de trei luni, poate spre patru, doar ciorbă, mere și salată de varză albă”

Prezentatorul Pro TV Mihai Dedu a slăbit 36 de kilograme în doar câteva luni. Mărturisește că a reușit această performanță după o provocare lansată de colega sa, Corina Caragea.

30 ian. 2024, 10:07
Dietă draconică! Mihai Dedu a slăbit 36 de kilograme, după o provocare lansată de Corina Caragea: „Nu e sănătos ce am făcut! Am mâncat, timp de trei luni, poate spre patru, doar ciorbă, mere și salată de varză albă”

„Nu mi-am dorit să slăbesc atât de mult. Totul a plecat de la o joacă. Sunt două colege de-ale noastre implicate, Corina Caragea și Lavinia Petrea”, a povestit Mihai Dedu, la emisiunea Vorbește lumea.

„Dacă ai slăbi și tu câteva kilograme, acolo, cred că ai fi piesă” . Prezentatorul a relatat și ce anume l-a motivat atât de puternic. „În luna martie, am avut o știre, dimineață, până să intre Corina la sport, care îmi zice: „Dacă ai slăbi și tu câteva kilograme, acolo, cred că ai fi piesă”, a povestit Mihai Dedu în emisiune.

Mihai Dedu dezvăluie secretul căsniciei cu Adriana: „Dacă nu făceam asta în 37 de ani, nu rezistam”

Spune că a consemnat pe o foaie momentul și obiectivul propus și s-a pus pe slăbit. „A stat la Lavinia această hârtie șase luni”, a mai spus prezentatorul, care le-a prezentat și „dovada” colegilor de la Vorbește lumea.

Mihai Dedu: „Am ajuns la alte dimensiuni și la propriu, și la figurat”

Avea atunci 131 de kilograme și le-a demonstrat colegelor, pe parcursul a zece luni, că poate fi foarte determinat în atingerea unui obiectiv, chiar și de ordin estetic.

„Ulterior, lucrurile au căpătat alte dimensiuni. Am ajuns la alte dimensiuni și la propriu și la figurat. Ideea e că nu pot să mă laud că a fost simplu. A fost îngrozitor de greu. Eu am mai avut o tentativă în urmă cu 28 de ani. Și am slăbit foarte mult și atunci, dar eram mult mai tânăr, mult mai ușor, am făcut mișcare, în condițiile în care, acum, și din cauza unor probleme medicale, mi-am asumat ce mi-am propus. Nu am avut voie să fac efort și a fost mult mai greu. Poate să pară a lăudăroșenie:  este îngrozitor de greu”, precizează Mihai Dedu.

Cine este soția lui Mihai Dedu. Cei doi sunt colegi și formează un cuplu de trei decenii jumătate
Spune că nu a urmat nicio dietă recomandată de nutriționiști, ci doar un plan alimentar conceput de el, care a funcționat.  „În facultate am învățat și chestii de genul ăsta. Am mâncat, timp de trei luni, poate spre patru, doar ciorbă, mere și salată de varză albă (…). Să nu faceți așa ceva”, mai spune Mihai Dedu.

De la 131 de kilograme a ajuns la la 94.6, în două etape, și are senzația că e alt om.

„Nu e sănătos ceea ce am făcut”
S-a ținut de plan, deși la început, rezultatele nu se vedeau. „Mai bine de o lună nu am dat nimic jos. Nu e sănătos ceea ce am făcut. Aveam niște analize groaznice, dar am plecat de la ideea că pe vremuri existau deținuți politici, care au trecut nu trei, patru luni, ci ani de zile cu apă și pâine. Se poate face așa ceva, dar să nu ai boli asociate, să nu ai altceva, care Doamne-ferește!”, a mai spus prezentatorul ProTV.

Cum arată dieta lui Florin Busuioc după problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu câțiva ani. Actorul a slăbit aproape 25 kg: „La ora 17.00 este ultima masă. Nu am cheat-day”

Florin Busuioc a primit o nouă șansă la viață în urmă cu 5 ani jumate. Conștient de miracolul din viața lui, prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV și-a luat viața în serios și a renunțat la tot ce-i face rău. Nu mai fumează, a slăbit considerabil, a renunțat la pâine și dulciuri, cina nu ia mai târziu de ora 17.00 și nu mai face exces de cafea.

Cum arată dieta lui Florin Busuioc la 5 ani de când a suferit un infarct miocardic acut

Faptul că m-am lăsat de fumat s-a întâmplat într-un moment crucial al vieții mele, când am făcut infarct și, să fiu sincer, nu am simțit nicio nevoie să mai fumez după acest episod, poate și pentru că medicii care m-au tratat mi-au pus niște plasturi cu nicotină care, probabil, m-au ajutat. Să fiu sincer, nu am mai simțit nevoia să fumez, nu că mi-a fost frică sau m-am speriat – nu de aceea m-am lăsat, ci pentru că nu am mai simțit absolut deloc nevoia să fumez. N-am avut ulterior vreo problemă legată de gest, sevraj sau lucruri de genul acesta […]

Citeste si De ce şi-a părăsit Florin Busuioc, de fapt, familia: „Mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”

Nu mai mănânc pâine, în primul rând, nu mai mănânc dulciuri. Până acum, aveam obiceiul, noaptea, să dau iama în dulapul cu dulciuri – nu mai fac asta. La ora 17.00 este ultima masă – ceva piept de curcan cu salată sau ceva ușor, un iaurt grecesc cu brânză de vaci. A doua zi încep să mănânc pe la 12-13, așa că există un fasting – nu știu dacă este exact ca la carte. Seara, dacă mi se face îngrozitor de foame, mănânc, pe la 20.00, un măr, dar atât […]

Cafea beau dimineața, la PRO TV. Și dacă merg seara la serviciu, mai beau și atunci, dar nu mai fac exces. Nu am cheat-day și nici nu există mâncăruri la care să nu pot renunța, ba chiar am renunțat la foarte multe dintre mâncărurile la care pofteam pe vremuri. Nu mai am niciun fel de problemă, mănânc doar ce mi s-a recomandat„, a dezvăluit Florin Busuioc într-un interviu pentru viva.ro

Florin Busuioc nu face sport, dar face proceduri de remodelare corporală

Actorul nu face niciun fel de sport pentru că sportul îi amplifică senzația de foame, în schimb se plimbă pe jos cât de mult poate. În plus, face proceduri de remodelare corporală.

Nu fac sport. Carmen Barcan, cea cu care fac remodelare corporală, mi-a spus că nu este bine să fac sport în perioada asta, în care trebuie să slăbesc, pentru că sportul face foame. Mai fac plimbări pe jos, dar atât„, a dezvăluit actorul pentru sursa citată.

Citeste si Florin Busuioc circulă cu transportul în comun: „Merg cu tramvaiul, nu am niciun fel de problemă”