Dieta foarte eficientă: 5 kilograme dispar ca prin minune

Există sute de diete care îţi promit că vei slăbi un număr de kilograme într-un timp foarte scurt, dar cele mai multe nu sunt foarte uşor de urmat.

RomaniaTV.net
09 apr. 2014, 07:38
Dieta foarte eficientă: 5 kilograme dispar ca prin minune

Aceasta dieta nu isi propune sa te infometeze daca o urmezi strict, adica fara sa adaugi sau sa scoti din alimentele recomandate. Cat vei slabi depinde de corpul tau, dar intr-o saptamana poti pierde intre 1 si 5 kilograme.

Cand te trezesti bea 2 pahare de apa sau o cana de ceai verde, dupa preferinta, dar nu uita sa adaugi musai lamaie la oricare din cele doua. Dupa 10-15 minute, poti servi micul dejun, constituit dintr-un pahar de lapte cu continut scazut de grasime si fulgi de tarate. Daca nu iti place acest tip, poti servi in schimb un mar, dar de preferat este sa ai un mic dejun pe baza de fibre. Atentie! Niciodata nu sari peste mese, mai ales peste micul dejun.

Ca si gustare intre mic dejun si pranz va fi din nou un pahar cu lapte cu continut redus de grasime. Inainte de a servi masa de pranz, bea un pahar cu lapte batut si poti incepe sa mananci. In timpul mesei de pranz nu trebuie sa bei apa sau alte lichide.

Pranzul pentru zilele 1, 4 si 7: Un castron de salata, fara dressing, dar poti adauga o lingurita de otet sau cateva picaturi de lamaie. O felie de branza, o felie de paine neagra, 1 mar sau guava, incheiind cu o cana de ceai verde.

Pentru gustarea de dupa-amiaza, bea un pahar de lapte sau ceai verde.

Cina va fi formata din 100 de grame de friptura de peste sau de pui, cartofi copti, un pahar cu lapte, 1 grapefruit, 1 cana de ceai verde.

Pentru zilele 2 si 5 micul dejun ramane acelasi, dar pentru gustarea de dimineata vei avea porumb fiert, 1 pahar cu lapte, 2 mere si ceai verde.

Continuarea pe Lyla.ro.