Dieta incredibilă cu care Fuego a reușit să slăbească fără prea mult efort. ”Am slăbit 18 kilograme în mai puțin de o lună”

Paul Surugiu, cunoscut sub numele Fuego, este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România. Anual are zeci de concerte atât în țară, cât și în străinătate, iar datorită programului său extrem de încărcat, la un moment dat, a ajuns să cântărească peste 100 de kilograme.

26 aug. 2023, 19:26
Dieta incredibilă cu care Fuego a reușit să slăbească fără prea mult efort. ”Am slăbit 18 kilograme în mai puțin de o lună”
Dieta incredibilă cu care Fuego a reușit să slăbească fără prea mult efort.

Dieta incredibilă cu care Fuego a reușit să slăbească fără prea mult efort. În urmă cu câțiva ani, pentru că nu se mai simțea bine în corpul lui, Fuego a decis să facă o schimbare și a reușit să își transforme silueta, într-un timp record, spre marea uimire a fanilor săi care nu îl mai recunoșteau.

Citește și Fuego, „burlacul etern”, a dat cărţile pe faţă. De ce nu a ajuns în faţa altarului, până acum

Dieta incredibilă cu care Fuego a reușit să slăbească fără prea mult efort

Fuego a dezvăluit, la vremea respectivă, că a slăbit 18 kilograme în doar câteva săptămâni cu ajutorul unei metode simple pe care o aplică ori de câte ori are nevoie.

„Am norocul și avantajul că dau foarte repede jos kilogramele, dacă mă țin de programul pe care mi-l setez și dacă am o motivație suficient de puternică să fac asta. Dietele mele, cele mai frecvente, sunt și foarte simple.

Pur și simplu mă abțin de la mâncat mult. Renunț la anumite alimente și complet la pâine, dulciuri, prăjeli, făinoase, grăsime. Mănânc carne slabă, salate și cantități mai mici la toate și pot slăbi foarte ușor așa. Recordul a fost în 2018, când am slăbit 18 kilograme în mai puțin de o lună. Cred că e important să facem ce simțim, să ne placă să fim în pielea noastră și să încercăm să nu avem complexe, indiferent de ce spune societatea”, a declarat Fuego pentru Viva. 

Mai mult, artistul a mărturisit că merele au fost principalul său aliat în dieta sa. Cu ajutorul lor, el a slăbit 15 kilograme.

„Am slăbit 15 kilograme cu ajutorul merelor şi vă recomand să mâncaţi cât mai multe mere în cura de slăbire, pentru că merele nu au atât de mult zahăr. Orice fruct aţi mânca vă îngrăşaţi. Fructele au zaharuri, conţin zahăr, merele în schimb, sunt chiar indicate în curele de slăbire. Între mese am mâncat numai măr, afine şi zmeură.

Am mai mâncat şi perle de brânză, care sunt foarte gustoase, dar cele care conţin doar 2% grăsime. Dimineaţa mănânc acea brânzică, mănânc un ou românesc, Cum se face oul românesc? Îl pui la fiert în puţină apă, iar în acea apă pui puţin oţet ca să nu se prindă oul. Şi îl laşi acolo şi îl faci cât vrei tu de moale. Şi mănânci brânzica aia cu oul şi mai mănânci nişte ardei, nişte ciupercuţe şi ţi-ai făcut micul dejun, care este foarte gustos.

Între mese mâncăm ori măr ori unul dintre fructele despre care v-am spus, merele ar fi mai bine să fie verzi. După-amiaza, de exemplu, mănânc o ciorbiţă de legume pe care mi-o fac eu, în care pun brocoli, în care pun ciuperci, în care pun tot felul de legume şi pun foarte multă ceapă, pentru că ceapa, fie că vrem sau nu să recunoaştem, dă foarte mult gust mâncării. Mănânc un castron de ciorbă de legume şi credeţi-mă că mă satur. Mie îmi place foarte mult ceapa, dar ştiţi de ce?

Pentru că ceapa este foarte bună pentru voce. Ceapa îţi reglează foarte bine corzile vocale. Asta ştiu de la un specialist orelist foarte bun. În momentul în care termin prânzul, mai mănânc un măr între mese şi seara mai mănânc un peşte bun. La sală merg rar, dar mai trebuie să slăbesc 5 kg. Eu când m-am apucat de slăbit aveam 111 kg, iar în momentul acesta am 93. Aş vrea totuşi să ajung la 85 de kilograme”, a mai dezvăluit Paul Surugiu, cu ceva timp în urmă, pentru Click.ro.

Citește și Fuego trage un semnal de alarmă după ce a devenit victima hackerilor: „Este ultima oară când scriu acest mesaj”