Dieta indiană te ajută să slăbeşti 5 KILOGRAME într-o săptămână. Vezi ce trebuie să mănânci în fiecare zi

Ai încercat o grămadă de metode de slăbit, dar nu au dat rezultate?! Încearcă dieta indiană. Slăbeşte până la 5 kilograme într-o săptămână cu ajutorul fructelor şi legumelor. Nu este dificil de ţinut şi dă rezultate în scurt timp. În plus, acest regim te ajută nu doar să te subţiezi, ci şi să-i îmbunătăţeşti metabolismul. 

06 aug. 2017, 10:35
Dieta indiană te ajută să slăbeşti 5 KILOGRAME într-o săptămână. Vezi ce trebuie să mănânci în fiecare zi

Dietele preponderent vegetariene, tipice indienilor, sunt calea cea mai sigură către slăbit. Încearcă această dietă doar ocazional. Dacă vrei să o urmezi pe o perioadă mai lungă, fă o pauză de 2-3 zile după fiecare 7 zile de dietă.

Ziua 1

Este cea mai dificilă zi, pentru că este important să mănânci numai fructe. Poți consuma orice fruct, cu excepția strugurilor, bananelor și mango, pentru că acestea conțin mai mult zahăr. Ai grijă ca din dietă să nu lipsească pepenele roșu, portocalele, merele, rodiile și căpșunile. Poți să le consumi în orice cantitate dorești. Dacă mănânci un singur tip de fruct, sunt mari şnse să scapi de 1 kilogram chiar din prima zi.

Ziua 2

În această zi trebuie să mănânci doar legume, fierte sau crude. De dimineață poți consuma un cartof fiert. Astfel, îi vei oferi organismului suficientă energie și carbohidrați pentru întreaga zi. Include în dietă multe legume verzi. Pune peste legume un dressing din lămâie, ierburi uscate, usturoi sau oţet. Sarea este interzisă.

Ziua 3

În cea de-a treia zi trebuie să mănânci legume și fructe. Nu ai voie, însă să mănânci cartofi. Aletrnează castraveţi ( cele mai bune legume pentru slăbit), salata verde, varza crudă, broccoli, ardeiul gras, spanacul, morcovi, conopidă, ceapă. Dacă simţi că foamea nu-ţi dă pace deloc, aceasta este ziua în care poţi adăuga în dietă o sursă de proteine. Recomandată este carnea slabă de pui fiartă sau pe grătar.

Ziua 4

În această zi, ai voie să consumi banane pe parcursul zilei, dar nu mai târziu de ora 6. De asemenea, poți să bei până la 4 pahare de lapte. În ciuda faptului că se spune că bananele îngrașă, în acest regim alimentar, acestea acționează ca o sursă de potasiu și sodiu pentru organism. Mai ai voie o masă revigorantă care constă dintr-o supă uşoară de roşii cu usturoi şi ardei iute. Ai voie ceai negru sau apă plată cu lămâie (fără zahăr).

Ziua 5

În această zi consumă roșii, varză, preparate din soia, brânză slabă de vaci, muguri de diverse soiuri, tot felul de legume, chiar leguminoase ( linte, năut). Poți să mănânci consuma până la 6 roșii. Mai mult, este important să crești aportul de apă cu 1/4 din consumul zilnic.

Ziua 6

Ai voie tot ce ai consumat în ziua precedentă, cu excepţia roşiilor. Fă o supă din legumele preferate (chiar leguminoase precum lintea), dar fără roşii, din care să consumi întreaga zi.

Ziua 7

Ultima zi a dietei este și cea mai importantă. Poţi savura fresh de fructe făcut în casă, o porţie de orez brun cu legumele preferate (fierte sau sotate). Desigur, cât mai multă apă.

MARE ATENŢIE! În primele 6 zile, nu ai voie să consumi sucuri de fructe. Încearcă să crești aportul de apă la 15 pahare din cea de-a cincea zi. Evită cafeaua, ceaiul, iar alcoolul este strict interzis.

Nu uita că trebuie să faci mișcare 45 minute pe zi. Legumele pot fi consumate sub formă de salată sau în stare naturală. În plus, supele pot fi consumate în cantități nelimitate. Nu consuma deloc fasole, pentru că aceasta are multe calorii.